Pronađite svoje primere za ovih 10 stvari i to će vam potvrditi ono što ste možda već i znale: on vas voli i to više nego vi njega.

1. Strpljiv je sa vama, čak i ako vi lako planete i naljutite se na njega

Naravno da vam neće reći da izađete napolje kako bi započeo svađu sa vama jer on ne želi da budete u lošim odnosima, a posebno ne zbog neke sitnice. Ili će zaboraviti ono što ste rekli ili će vas zadirkivati na takav način da ćete se oraspoložiti.

2. Zove vas svako veče pre spavanja

Sigurno je bilo dana kada ste otišli u krevet i niste mu rekli čak ni “laku noć” samo zato što ste bili previše umorni ili ste želeli da ga testirate i vidite da li će učiniti prvi korak (što je naravno i uradio). Vi ste poslednja osoba na koju misli pre spavanja, i normaln je da vam to daje do znanja.

3. Konstantno mu nedostajete

I to ne samo nakon što vas ne vidi par dana, falite mu odmah po dolasku kući nakon vašeg sastanka. Verovatno bi želeo da se celo veče pozdravlja sa vama i želi vam laku noć, samo da se ne biste razdvajali.

4. Svaki dan proveden sa vama, njemu je lep dan

Možda želite da zaboravite taj deo dana samo zato što je bio previše stresan, ali on ne oseća tako. Sigurno je da je i on bio pod stresom, ali je ipak srećan što je imao priliku da i taj težak trenutak podeli sa vama. Iz tog razloga, taj deo dana nije bio gubljenje vremena za njega ili nešto za šta bi poželeo da se nije ni desilo. Možda je to, što je tako težak momenat podelio sa vama, za njega nešto zaista posebno.

5. Svaki put kada imate seks on se potrudi da doživite orgazam

I zaista, u seksu se ne radi samo o njemu i njegovom zadovoljstvu. U svemu tome ste bitni i vi. On je svestan toga i zato se svaki put potrudi da i vi doživite vrhunac…

6. Gleda samo u vas kada izađete u grad

To ne znači da je zaluđen, da ne zna gde se nalazi i da neće čuti konobara kada mu se obraća. On je itekako prisutran i “budan” samo ne želi da odmerava druge devojke jer ga ne interesuje niko drugi osim vas.

7. Podržava vas i vaše životne odluke

On je taj koji vas bodri, pomaže vam svojom pozitivnom energijom da ostvarite ciljeve i ukazuje vam u kom pravcu treba da idete u onim trenucima kada ste zbunjeni i neodlučni. Čak i ukoliko se ne slaže sa nekim vašim postupcima i izborima, prvo će da vas sasluša i pokuša da razume zašto ste tako postupili, pre nego što nešto prokomentariše i da svoje mišljenje.

8. Žrtvuje se zbog vas

Doći će po vas posle posla, u vreme najvećeg “špica” u gradu ili će radije provesti vreme sa vama nego igrajući video igricu sa drugarima ili će ti pak dati poslednje parče nečeg što oboje volite da jedet. Učiniće sve da vas razmazi i neće ništa tražiti za uzvrat. Sve ovo je dokaz da to radi iz ljubavi prema vama.

9. Učiniće sve što je u njegovoj moći da vas nasmeje

Čak i ukoliko ima težak dan ili je zabrinut i uznemiren zbog nečeg, ostaviće to po strani i potruditi se da uživa u vašem zajedničkom trenutku i sreći. Tako mu lako polazi za rukom da vas učini srećnom da se čini kao da to radi bez imalo napora.

10. Uzbudi se i oseti neočekivanu radost kad mu pokažete naklonost

Bez obzira da li se radi o vašem zajedničkom putovanju koje planirate ili ste mu rekli da je zgodan, on se uzbudi poput deteta. Naravno da i on želi da bude voljen i da oseti da druga osoba žudi za njim i upravo iz tog razloga, kada neko (vi) koga on toliko voli pokaže bilo koju vrstu naklonosti, njegovo srce počne brže da kuca.

Story.rs