Stabilan muškarac daće ženi svojih snova ljubav, poštovanje i podršku, ali takođe će se odreći nekih stvari ili navika koje ga sputavaju u tome.

On je svjestan da time zapravo ništa ne gubi, već dobija – sreću i odnos koji će ga ispunjavati!

Zbog prave žene svaki muškarac odreći će se sljedećih 5 stvari:

1. Svog ega
Muški ego je “najpotentniji” u dvadesetim godinama, a upravo tamo i treba da ostane. S godinama dolazi svijest o tome da nisu savršeni i da još uvijek moraju puno toga da nauče, a prava žena u njihov život unosi svježu perspektivu i drugačije poglede na život.

2. Potrebe da uvijek bude u pravu
Rasprave i male svađe nisu ništa nenormalno. U takvim situacijama parovi moraju da budu fleksibilni i spremni na kompromis. Ako jedna polovina nije spremna da sasluša mišljenje druge polovine i uvaži ga, to može da postane veliki problem u odnosu.

3. Nezrelosti
Averzija prema romansi i sklonost da izbegavaju obveze možda je “palila” kada su bili mlađi, ali kada grade temelje za budućnost sa zrelom i afirmisanom ženom, jednostavno moraju da prilagode svoj pristup. Uspješni parovi rastu zajedno, postaju zreli kao pojedinci i kao “tim”.

4. “Kratkoročnog” razmišljanja
U mlađim danima živjeli su u trenutku i za trenutak, ali kada u njihov život ušeta žena “sa misijom”, onda moraju da počnu da razmišljaju dugoročno. Žene znaju koliko je teško planirati život sa nekim ko nema nikakve planove za sebe. Skrasiće se samo sa muškarcem koji će podržavati njene ciljeve, ali istovremeno imati sopstvene, na kojima će raditi.
5. Loših navika
Možda previše puše ili piju, ne brinu o svom zdravlju, troše novac na gluposti i stalno su u minusu. Prava žena voljeće muškarca bez obzira na sve, ali takođe neće spustiti svoje kriterijume i pustiti u život nekoga ko nije odgovoran i stabilan.

zenskikutak.rs