Bikove očekuje poboljšanje finansija, Škorpije unapređenje

OVAN

Mesec u Vagi vas čini izuzetno osetljivim na mišljenja i osećanja dugih. Vaši poslovni partneri su prijatni i diplomatski nastrojeni i pokušavaju da vam ugode. Niste spremni da prihvatite sve vrste ponuda kada se radi o vašem poslu. Želeli bise da imate priliku da razgovarate sa nekim Rakom.

BIK

Venera vladalac vašeg znaka u dobrom aspektu sa Saturnom može doneti mnoge prilike u vezi sa finansijama možda neki honorarni posao ili neku vrstu partnerskog odnosa u okviru koga biste imali ista prava. Pluton u Jarcu podržava vaše ambicije.

BLIZANCI

Merkur u vašem segmentu tajnog života, tajnih podrški u dobrom aspektu sa Plutonom može doneti dobre prilike po pitanju posla, naročito ako se oslanjate na prijatelje ili ako ste žena, na koleginice. Možete dobiti dobre vesti od neke Vage.

RAK

Nemojte propustiti šansu da obavite ozbiljan razgovor sa nekim koga ste upoznali na javnom mestu. Nemojte pričati svakom o svojim planovima, neko može pokušati da se umeša u vaše odluke, smatrajući vas ozbiljnom konkurencijom. Ako želite da iznajmite kuću, dan je povoljan.

LAV

Sunce na kraju Ovna može doneti brige nekom Lavu ili nekom u koga imate veliko poverenje. Merkur u biku čini vas svojeglavim i označava vaš način razmišljanja koje bazira na mišljenju drugih. Vaše samopoštovanje može biti nisko bez pravog razloga.

DEVICA

Merkur u trigonu sa Jupiterom je aspekt potrebe za višim obrazovanjem i možete pokušati da nađete najbolji način za vaš posao, učenjem, npr. stranog jezika. Merkur u trigonu sa Plutonom označava dobru priliku za posao sa stranim partnerima i mogućnost da na najbolji način iskoristite svoje talente.

VAGA

Ulazak Meseca u vaš znak je pomalo ograničavajući jer pokušavate da budete od koristi svakome zapostavljajući svoje lične interese i vašu dobrobit. Potpuno se nepotrebno brinete oko nekog Blizanca ili Device jer su sposobni da nađu rešenje za svoje probleme i bez vas.

ŠKORPIJA

Pluton, vladalac vašeg znaka u dobrom aspektu sa Merkrom čini vas superiornim na intelektuanom nivou i vi ste neko ko predstavlja veliki autoritet za vaše saradnike. Dobijate šansu da unapredite svoje poslovanje uz pomoć nekog Raka, u razgovoru u četiri oka.

STRELAC

Retrogradni Mars vas čini iritatnim i nestrpljivim kada je u pitanju donošenje odluka koje se tiču posla sa nekim Ovnom ili Škorpjom. Trebalo bi da budete ljubazni prema Blizancima ili Devici mada često nemate zajedničke teme. Ribe su ljubomorne na vaš uspeh. Budite ljubazni prema nekom Jarcu koji vas ceni.

JARAC

Budite spremni da odustanete od nečega što nije vredno toga i što je bio veliki teret za vas u obliku obaveze koju mrzite. Vaš primarni cilj trebalo bi da bude da zaradite dosta novca kroz vaše talente i uz pomoć podrške osoba koje su vam naklonjene u različitim vrstama poslova.

VODOLIJA

Vaš šarm donosi vam prijatelje i trebalo bi da nagovorite nekog Raka ili Vagu da vam pruže šansu za zajednički posao. Ako ste spremni da rešite probleme u vezi sa nekim vašim prioritetima, nemojte žuriti, pokušajte da dobijete i drugo mišljenje, možda od nekog advokata ili profesionalca.

RIBE

Venera u Ovnu i Mesec u Vagi mogu biti iritantni za vas. Venera u trigonu sa Saturnom je veoma težak aspekt za vas pošto može označiti vaše tajne prijatelje koji su spremni da vam naprave probleme.O vama se vode tračevi. Na vas se čovek može osloniti i veoma ste vredni ali nemate utisak da ima mnogo onih koji vas cene.

Izvor: conopljanews