Rudar Prijedor još uvijek ne zna za pobjedu u proljećnom dijelu sezone, a osam utakmica zabilježena su po četiri remija i poraza uz samo dva postignuta gola. Protiv Borca (0:1) opet se vidjelo da „rudari“ imaju problem sa realizacijom.

-Nekad je potrebno i malo sreće kao što kaže legendarni Miroslav Ćiro Blažević, bez nje ne ide – rekao je Jelisavac na ovu konstataciju, a potom pričao o utakmici sa Borcem:

-Borcu želim sve najbolje u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH. U utakmicu smo ušli nervozno u prvih desetak minuta kada smo i primili taj gol iz prekida što nama nije svojstveno. Kako je odmicala utakmica pokušavali smo, stvarali šanse, imali inicijativu, ali lopta nije htjela u gol. Ono što je za mene mnogo važnije je činjenica da se na našim igračima vidila želja, volja i htijenje, što je pobijedio fudbal na terenu.

Na pitanje kako komentariše sporni trenutak u 55. minutu i igranje rukom štopera Borca Dejana Popovića u svom šesnaestercu, odnosno nedosuđeni penal za njegov tim Jelisavac je odgovorio:

-Nisam baš najbolje vidio taj detalj, bio sam zaklonjen. Nikad nisam niti ću da komentarišem suđenje. Imaju u savezu ljudi koji vode računa o tome i bave se sa spornim situacijama, to je nihov posao.

prijedor24h