Strelac voli seks na otvorenom, Devica insistira na intelektualnoj podudarnosti a vodeni znakovi su maštoviti

Vatreni znakovi pružiće vam seks za pamćenje samo ako vam veruju u potpunosti i ako im s vama nije dosadno. Zemljanim znakovima je izgled partnera najmanje važan, a vodenim znakovima ništa nije neobično.

Ovan, Lav, Strelac

Za vatrene znakove seks je zapravo igra. Ovi znakovi ne vole kad im je dosadno, ne vole laži i nejasne situacije. Stavite karte na sto i doživećete strast koja se pamti. Seks na otvorenom, u prirodi, na bilo kojem neobičnom mestu oslobodiće njihove strasti. Među ovim znakovima naći ćete mnogo egzibicionista.

Savet: Ne opterećujte ih nebitnim stvarima i ne gušite njihovu individualnost, jer vatra se ne sme sputavati. „Ne gasite” njihovu prirodu. Sloboda je za njih sinonim seksualnosti.

Bik, Devica, Jarac

Zemljani znakovi se teško opuštaju i ne ulaze u seksualne odnose tek tako. Prvo se moraju vezati za nekoga, pogotovo Jarac, da bi se opustili u krevetu. Devica insistira na intelektualnoj podudarnosti, njima je izgled partnera najmanje važan. Zemljani znakovi nisu prilagodljivi, teško ih je zainteresovati, a retko ulaze u avanture.

Savet: Popravite im raspoloženje nekim lepim gestom. Potrudite se da im bude prijatno i ne ulepšavajte stvari jer ovi znakovi vole realnost. Priroda, planina i ukusna hrana su njihovi afrodizijaci.

Blizanci, Vaga, Vodolija

Zaintrigirajte njihov um, ostvarite neku njihovu fantaziju. Ukoliko se uklopite u ideju ideala koji imaju u svojoj glavi, to će biti savršeno. Nemojte im biti dosadni, manje reči, više dela. Vole da pričaju o seksu, vole seks telefonom i erotske poruke.

Savet: Vazdušne znakove lako je zainteresovati, ali teško zadržati. Pratite njihove želje i nastojte da ne budete ljubomorni jer ih to sputava. Oni mogu da ostvare svaku seksualnu maštariju, za njih nema prepreka kada je seks u pitanju.

Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znakovi su maštoviti, senzualni i strastveni. Oni vole seks i ništa im nije neobično ni zabranjeno. Ukoliko im se svidite kao osoba, neće puno pažnje posvećivati vašem izgledu. Ali morate da im budete zanimljivi.

Savet: Muzika, topla čokolada, dobar film, kvalitetno vino, afrodizijaci su kojima neće moći da odole.

mondo.rs