Svi smo svjedoci da mladi odlaze, zašto?. Jer oni koji mogu ne žele da pomognu. Zato smo odlučili da mladima izađemo u susret bar koliko je to nama u mogućnosti i da promovišemo njihov trud i njihov talent.
I tako počinjemo priču o našim mladim sugrađanima.
Danas vam predstavljamo mladu i perspektivnu djevojku, koja je mogu slobodno reći pronašla svoj put
i uspjela pronaći način da radi ono što voli.

Dajana Vukmanović (18), poznatija kao DJ Dakai poslje organizovanja uspješnih i velikih Srednjoškolskih žurki u Prijedoru ušla je u vode muzike i počela sa svojim prvim gostovanjima.

Poslje niza svojih gostovanja u Cirihu, Prijedoru, Banjaluci, Kozarskoj Dubici, Novom Gradu.. Podstaknuti smo time da je to ipak i jedina djevojka koja se time bavi na našim prostorima.

Saznajemo da se uskoro sprema i dnevna žurka za maturante, tj. Maturska zurka (12.05.) u Zlatnoj Krigli sa pocetkom od 13h, više informacija na linku dole ispod.
Pored toga svega Dakai će svoju ljetnu sezonu ispuniti odlaskom u HR na DJ Akademiju.
13115861_1705511223070457_862604441_n

Najveću podršku je imala od strane poznatog beogradskog DJ-a BKO, Face Kluba u Cirihu, kao i poznate reperke SAJSI MC koja je uvela u svijet muzike posle prošlogodišnjeg koncerta u Derventi.

(Kontakt profil)

Mi ćemo kao portal da pratimo njen rad i ubuduće, a svim mladima našeg grada koji žele da ispričaju svoju priču i da promovišu svoj rad poruka da se slobodno jave jer tu smo zbog vas…

Prijedor24h.com
Autor:Mihajlo Pečuh