Sinoć je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju premijerno emitiran novi singl Teške industrije i Željka Bebeka “Jednom daje nam Bog”. Pjesma je objavljena šest dana nakon izlaska novog studijskog albuma Teške industrije pod nazivom “Selfie”.

Pjesmu “Jednom daje nam Bog” je na tekst Blagice Ivanović radio gitarist benda Vedad Hadžiavdić kojem je u raspisivanju aranžmana pomogao Igor Ivanović. Produkciju potpisuje Ivica Propadalo. Upravo je ova pjesma posljednja koju je bend snimio za novi album i to nakon povratka Željka Bebeka iz Sjedinjenih Američkih Država u kojima je održao odličnu turneju s Halidom Bešlićem.

Željko Bebek, Matija Dedić, Slavonia Band i Nikša Bratoš pridružit će se bendu na koncertu “Selfie u Tvornici” koji će se održati u Tvornici kulture u četvrtak, 12. maja u 20:30 sati.

Novi studijski album Teške industrije “Selfie” objavljen je 29. aprila u nakladi Croatia Recordsa, a sadrži 11 velikih hitova koje je bend objavljivao od 2012. godine do danas. Album otvara pjesma “Šta ti je život” koju je Teška industrija objavila još na ljeto 2012. godine, a najveći uspjeh ostvarili su s pjesmom “Majske kiše” koju su snimili s legendarnim Kemalom Montenom. Osim tog dueta i novog singla “Jednom daje nam Bog”, na albumu se nalazi i “Žena za utjehu” (feat. Slavonia Band) te pjesma “EUdala se Lijepa naša” (feat. Sunny Su). Pjesma “Be The Change”, nadahnuta mislima velikog Mahatme Gandija, zaintrigirala je strane radijske postaje, a “Moj svijet, zapleši”, “Pomračenje srca” i “Još gorim od tebe” (Zagrebački festival 2015.) ostvarile su odličan domaći airplay i potvrdile Tešku industriju kao jedan od najznačajnijih bendova na regionalnoj rock sceni. Članovi benda su: Lea Mijatović (vokal), Vedad Hadžiavdić (gitara), Ivica Propadalo (bas), Fran Šokić (klavijature) i Robert Domitrović (bubanj). Novi album bit će predstavljen na istoimenom muzičkom spektaklu u Tvornici kulture.

Avaz