Mladi napadač Rudar Prijedora koji je proteklog vikenda na Grbavici protiv Željezničara postigao evrogol za remi (1:1) Rastko Rokvić biće glavni adut „rudara“ u današnjoj (17 časova) utakmici posljednjeg 30. kola Premijer lige BiH protiv Veleža u Gradu na Sani.

Šef stručnog štaba Rudar Prijedora Zlatko Jelisavac za ovaj duel protiv „fenjeraša“ ne može da računa čak na sedmoricu fudbalera. Po tri žuta kartona sakupili sugolman Dalibor Kozić, kapiten Nebojša Šodić, mladi reprezentativac BiH Aleksandar Jovičić, te iskusni ofanzivci Vedran Kantar i Petar Kunić. Po ranijim planovima vezista Nebojša Pejić je otputovao za Australiju, dok je štoper Čedomir Ćulum na trenerskom usavršavanju.

Zbog toga je stručni štab Prijedorčana primoran da protiv „rođenih“ iz Mostara izvede kombinovani sastav pa će priliku dobiti igrači sa manjom minutažom i omladinci.

-Bez obzira na sve probleme koji su nas pritisnuli nastojaćemo da pobijedimo, i od naših vjernih navijača se oprostimo trijumfom. Ispali smo, ali hoćemo sezonu da završimo pobjednički. Daćemo sve od sebe na terenu jer želimo žarko tu pobjedu. Ovo je utakmica bez rezultatskog značaja, ali nama ne nedostaje motiv da je odigramo maksimalno angažovano i odgovorno – istakao je mladi napadač Rudar Prijedora Rastko Rokvić.

prijedor24h