Žena koja se redovno seksa ima provokativan hod, zadovoljstvo na licu i još po nešto što odaje njene noćne aktivnosti

Muškarca koji je imao seks, veoma je lako uočiti, jer će se na kraju sam pohvaliti, pogotovo ako je nakon dugog flertovanja konačno ulovio devojku koja mu se sviđa.

Međutim, kako stvari stoje sa ženama? Kako prepoznati da je i ona imala akciju prošle noći, osim ako nema istu odeću od juče (ili mušku košulju), čudno hoda, ima neurednu kosu, modricu na vratu ili razmazane ostatke šminke? Evo odgovora.

Više vas privlači

Što ima više seksualnih aktivnosti u životu, njeno telo će lučiti više feromona, hemijskih supstanci kojima je cilj da privuku suprotan pol.

Srećnija je

Istraživanje sprovedeno na 15 hiljada ljudi pokazalo je da su oni koji imaju seks dva ili tri puta sedmično, 55 posto srećniji od onih koji su u periodu suše. Zato posmatrajte te znakove, pogotovo ako je srećnija nego inače…

Ne prigovara

Žena koja je upravo imala seks ne zvoca mnogo i ne zakera. Hormon oksitocin je čini zadovoljnijom. Ona ne primećuje svakodnevne gluposti koje je inače nerviraju.

Zgodnija je nego inače

Naučnici su dokazali da je ljudsko telo daleko zdravije kad praktikuje seks. Mišići se razgibaju, krvotok cirkuliše, što je uvek dobro. Ako vam se čini da je zgodnija nego inače, a nije upisala nikakav novi kurs za vežbanja, znajte šta je u pitanju.

Naspavana je

Žene nakon orgazma luče za 30 posto više hormona prolaktina, koji je zadužen za lakši ulazak u duboki san. Duboki san = dobar san. Ako je vidite naspavanu i ornu za posao, možda je nakon seksa odlično spavala.