Komplimenti su pohvale koje delimo drugima bez obzira na to da li se radi o njihovom izgledu, pameti, uspehu i drugim stvarima. Neko ne može da živi bez svakodnevnih komplimenata, a neko opet ne zna kako da ih primi – kako god bilo, svako voli da čuje pohvalu na svoj račun. Kad smo u vezi ili imamo simpatiju, tu osobu rado obasipamo lepim rečima, a ako nisi sigurna koji kompliment bi mogao da upali, horoskop može da pomogne.

Ovan

Nezavisni Ovnovi su uvek u nekim avanturama i zato često budu impulsivni. Oni preferiraju situacije u kojima imaju kontrolu i zato svojim Ovnovima recite koliko se divite njihovom slobodnom duhu.

Bik

Najtvrdoglaviji od svih znakova je Bik i on nikada neće pustiti da se situacija odvije onako kako on nije zamišljao. Uvek im treba reći kako cenimo to što nikada ne odustaju jer to znači da neće odustati ni od ljubavi.

Blizanci

Impulsivni i spremni za avanturu, Blizanci su ljubavni partneri koji očekuju da im se pridružimo u “vožnji” kroz život. Život bez Blizanaca bi bio dosadan, pa im to stalno treba govoriti.

Rak

Oni su brižni, a nekad znaju previše da se vežu za osobu. Rakovi uvek rade nešto lepo za svog partnera i zato ne treba zaboraviti da im zahvalite i to više puta jer je partnerova sreća ujedno i njihova.

Lav

Nekada znaju da budu tašti, ali kad se o ljubavi radi, Lavovi su odani i posvećeni. Oni bi učinili sve za svog partnera i zato im uvek treba staviti do znanja koliko smo im odani, posvećeni i koliko im se divimo.

Djevica

Analitične i praktične, Device ljubavi pristupaju logički. Device su vrlo iskrene i ne žele da povrede partnera, i zato im treba često reći da verujemo svim njihovim odlukama.

Vaga

Rođeni sanjari su Vage i imaju sliku o ljubavi koja je idealistička. One će uvek pokušati sve učiniti savršenim, a iako je to nemoguće, njihov partner s njima treba da podeli svoja maštanja i snove, a to će im biti najveći kompliment.

Škorpija

Premda Škorpije znaju da budu ljubomorne i sumnjičave, one su strastveni i odani partneri. Njima treba uvek pokazati ljubav, odanost i zainteresovanost kako nikada ne bi sumnjali, a to je ujedno i kompliment.

Strijelac

Strelci su jako nezavisni i ne vole da se osećaju zarobljeno. Svom Strelcu treba da pokažete da ćete uvek dati prostor njegovoj snažnoj energiji i tako ćete mu najbolje udeliti kompliment.

Jarac

Ovaj znak često zna da bude jako nezavisan i sumnjičav, pa zbog toga ne može da uđe u vezu. No, ako je u vezi to znači da mu je jako stalo do partnera, a partner stalno treba da mu čestita na uspesima – o čemu god se radilo.

Vodolija

Vodolije stalno dolaze s novim idejama i zamislima koje uzbuđeno dele s partnerom. Ako mislite Vodoliji da date kompliment, onda treba da ga ohrabrite u njegovim zamislima te da ga podržite.

Ribe

Ovo je najosetljiviji i najemocionalniji znak u horoskopu te ga partner mora negovati poput nežnog cveta. Njihovi partneri će im najbolje dati kompliment tako da im uvek pruže ljubav što će plahovite Ribe učiniti srećnima.

24sata