Ovan raspoložen, Bik i Devica u ljubavi, Blizanci bez uspeha, Rak bez emocija, Lav uživa, Ribe motivisane, Jarac pozitivan, Vodolija uporna, Devica ne samuje, briga za Vage, Škorpiju iritira partner, sreća za Strelca.

OVAN

Posao: Bićete u odličnom raspoloženju da nešto novo pokrenete, bez izgovora. Na ovu priliku ste dosta dugo čekali, pa je došlo vreme da se malo bolje upoznate sa daljim tokom rada.

Ljubav: Ne nameravajte da opet upadnete u lošiju energiju samo zato što niste dovoljno dobro sagledali sve činjenice, koje su vam sa razlogom plasirane.

Zdravlje: Vodite zdrav i aktivan život.

BIK

Posao: Saradnici su vam desna ruka, koji vam donosi mnogo bolju zaradu. Vi ste možda u fokusu sa sporednom odlukom, koja vam je povoljnija nego inače. Umete da cenite nečije mišljenje i možete da osetite odličnu vibraciju, upravo danas.

Ljubav: Dovoljno ste zaljubljeni u jednu Devicu da vam neće teško pasti zajednički izlazak ukoliko budete imali isuviše obaveza.

Zdravlje: Pazite se naglih pokreta.

BLIZANCI

Posao: Možete da se nadate bonusu, koji vam pomaže da izgurate sa nagomilanim troškovima. Volite da sve ide onako kako ste već pokušali da postavite već pre nekoliko, ali nije baš uspevalo u većoj meri.

Ljubav: Pokušavate da se izborite za svaki poljubac, jer vi smatrate da je u tome čar izazova, jer nećete ostati bez ispunjenih emocija. Očekujte solidnu situaciju.

Zdravlje: Vaša cirkulacija trenutno nije loša

RAK

Posao: Bez obzira na sve probleme vi i dalje plivate u solidnim finansijskim prilivima, koji vam donose novi vid satisfakcije. Volite da živite visoki stil. Uspevate u tome do neke granice.

Ljubav: Niste nešto isuviše emotivni danas. Umete da izrazite tek tako samo poštovanje prema osobi pored vas. Strpite se kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Pokušajte da se više rekreirate.

LAV

Posao: Kada su novi poslovni aranžmani u pitanju niste sami u tome. Imate ceo tim saradnika na usluzi. Pravi ste srećković po nekim pitanjima. Volite da se zamislite i da donesete odličnu odluku, koja vam otvara nova vrata u biznisu.

Ljubav: Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi sledi mnogo bolja energija ovih dana. Volite da uživate u životu.

Zdravlje: Imate pojačane snove, zapamtite ih.

DEVICA

Posao: Pokušaj da nešto bolje dostignete, trenutno je nemoguće. Bićete u odličnom raspoloženju, makar dobili i na nivou proseka platu. Umete da se izborite za nešto više trenutno.

Ljubav: Imate osećaj da ne morate po svaku cenu da ostanete sami. Bićete prinuđeni da se više družite sa osobama suprotnog pola.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

VAGA

Posao: Ukoliko planirate da ulažete u hartije u vrednosti ne podržavaju vas aspekti u narednom periodu, pa se savetuje da se strpite sa sličnim akcijamabriga i zamor za Vage, .

Ljubav: Možda je vreme da se povremeno povučete iz ove priče koja vam ne donosi ništa posebno osim brige i zamora.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Bićete iznenađeni nečijom brigom za vaše poslovne zadatke, jer je neko ipak prepoznao kvalitet rada na nivou, koji vam se dopada. Ima nade da se osećate odlično, bez većeg izgovora.

Ljubav: Partenar iritaira vaš trenutni stav koji imate. Ne možete da podnesete nečije loše ideje oko zajedničkog života.

Zdravlje: Ne želite da vas ljudi umaraju bez većeg razloga.

STRELAC

Posao: Ne morate da očajavate već samo da sačekate neke bolje dane, kada su u pitanju nove poslovne mogućnosti. Imate više sreće na polju finansija, ali kao da vi to ne uočavate na prvi pogled.

Ljubav: Ne morate da se postavite toliko direktno koliko se od vas traži da se trenutno prilagodite datoj situaciji.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Ukoliko ste muškarac novi posao vam neće teško pasti. Ukoliko ste žena, biće bolje da sačekate neki novi izazov. Bićete u odličnom raspoloženju i nećete prestati da mislite pozitivno u narednom periodu.

Ljubav: Ukoliko uvidite svojom intuicijom da je sve u redu, tek tada možete da se upustite u ljubavnu avanturu.

Zdravlje: Naglašen problem sa reproduktivnim organima.

VODOLIJA

Posao: Kada su u pitanju poslovi koje tražite ono na šta možete u narednom periodu da naiđete to su u suštini mnogo naporna radna mesta gde se mnogo više energije troši.

Ljubav: Ukoliko ste sami, kroz polje prijatelja stičete novu ljubavnu vezu i ne želite ovu osobu nikako da izgubite. Uporni ste u svom emotivnom cilju.

Zdravlje: Vrtoglavica.

RIBE

Posao: Prolazite kroz određenu dozu testiranja vaših poslovnih sposobnosti na koje ste pomalo zaboravili. Imate jači motiv nego obično, kada je u pitanju vaš lični stav i zalaganje, koje može da bude odlična šansa za povišicu.

Ljubav: Možda nije sve gotovo, kada je vaš partner od ranije u pitanju. Pokušajte da se setite šta vas je to udaljilo, pa tek onda donesite pravilnu odluku.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.