Povoljni aspekti u ljubavi za većinu znakova.

OVAN

Ljubav: Vaš ljubavni život je zadovoljavajući. Ne želite ništa posebno da menjate.

BIK

Ljubav: Nećete se odvajati od vaše druge polovine, jer smatrate da ste dovoljno vremena potrošili na poslovnom segmentu.

BLIZANCI

Ljubav: Vaša ljubavna strana je dosta povoljna po vas. Partner vam ispunjava želje I nemate nameru da se povlačite iz ove igre zavođenja.

RAK

Ljubav: Partner vas u potpunosti podržava, kada je zajednički život u pitanju. Imate dosta ozbiljnog partnera pored sebe.

LAV

Ljubav: Emotivna strana vam je ispunjena pa uživajte u zajedničkim aktivnostima sa partnerom. Imate odličnu ideju kako da se zabavite.

DEVICA

Ljubav: Ne želite da osećate grižu savesti kada su emocije u pitanju na koje je partner imao pravo a vi ste bili pomalo neupućeni. Imali ste lošije rezone za parterov ukus.

VAGA

Ljubav: Iznenadni susret sa Ovnom može da zagolica vašu maštu. Ako imate partnera danas ćete želeti da se iskupite za probleme koje ste imali ranije.

ŠKORPIJA

Ljubav: Ne žalite se I ne očekujete previse od bračnog života. Ukoliko ste slobodni nećete biti raspoloženi za ljubavne igre.

STRELAC

Ljubav: Partnerski odnosi su kod vas u statusu kvo. Saturn vas dodatno trezni I ne želi da vam pruži veći komfor.

JARAC

Ljubav: Izjavljujete ljubav I uspeva vam. Vaša emotivna strana je ovaj put na nivou. Imate odličnu komunkaciju.

VODOLIJA

Ljubav: Vaša emotivna strana nije zadovoljavajuća ovaj put. Imali ste veliki razlog da se pomalo povučete iz priče kada je veza ili brak u pitanju.

RIBE

Ljubav: Partner je spreman na radikalniu promenu, budite pažljiviji u komunikaciji.

Izvor: story.rs