Vikend koji je pred nama biće sve, samo ne dosadan. Već od večeras možete da očekujete zanimljive susrete i nova poznantstva, a sve što vam se desi možete slobodno da pripišete Mesecu koji se nalazi u Devici. Drugim rečima, ovo je vikend stvoren za ljubav koji astrolozi s nestrpljenjem očekuju

Pored Meseca koji je od danas u Devici, zanimljivo je i da je Venera u sekstilu sa Uranom, što u svetu astrologije znači da u narednim danima treba da očekujete neočekivano – posebno ako vam je podznak u Biku, Vagi ili Vodoliji. Međutim, Venera će ovaj mali spektakl da nam priredi tek u nedelju, kada ćete osetiti najveće promene na ljubavnom planu (Device, u vas gledamo) a do tada će zahvaljujući Mesecu svi znakovi moći da se nadaju iznenadnom susretu sa posebnom osobom.

Budući da je znak Device vezan za posao, vežbanje i zdravlje, a Mesec je baš u tom znaku, nemojte se iznenaditi ako krene da vas muva neko u teretani ili u kancelariji ili bilo gde, jer ovo je vikend neočekivanih susreta. Ovo će najviše osetiti vazdušni znakovi, pa bi za one od vas koji su singl najbolje bilo da ne izlaze iz kuće u iscepanoj trenerci i isflekanoj majici čak ni do radnje. Da, znamo da vaša prava ljubav neće gledati samo vaš fizički izgled, ali ne možete poreći da je prvi utisak važan. A realno bi bilo baš glupo da propustite sudbonosan susret samo zato što izgledate kao da ste ispali iz kante za đubre.

Isto tako, astrološki aspekti vam jasno nalažu da ovog vikenda ne sedite kod kuće. Ima dana za odmaranje i uživanje u toplim kupkama – ovaj vikend nije stvoren za to. Nasuprot, stvoren je za druženje, upoznavanje novih ljudi, ljubav i poneku svađu (da, Škorpije, to se odnosi na vas).
Baš današnji dan, tačnije ova noć, idealna je za druženje i ćaskanje, ali postarajte se da ne preterate sa alkoholom. Naime, sutra će Mesec biti u opoziciji sa Neptunom u Ribama, što znači da će nam svima biti malo teže da sagledamo realnost. Ako tome dodate još i mamurluk, jasno je da vam se ne piše dobro. Zato, uživajte večeras, ali velike pijanke ostavite za neki drugi puta, da vas sutra ne bi strefila ona “mamurluk depresija” koju svi jako dobro znamo.

Srećom, ovaj efekat će već u večernjim satima da oslabi, pa će subota noć biti savršen dan za stvaralački nagon i sigurno ćete osetiti nalet prelepe kreativnosti. U krevetu ili izvan njega.

Što se nedelje tiče, astrolozi najavljuju da će to biti dan preobražaja, u kom će svaka izgovorena reč imati veliku težinu i ono što izgovorite lako može da se pretvori u stvarnost. Zato bi ovu nedelju trebalo da provedete posvEćeni sami sebi, bez mnogo društva i potencijalnih svađa.

Generalno će ovaj vikend, barem što se ljubavi tiče, biti pozitivan za sve. Posebnu bi pažnju trebalo da obrate osobe za podznakom Lava, koje lako mogu da upoznaju idealnog partnera preko prijatelja baš narednih večeri. Strelčevi, Vodolije, Bikovi i Blizanci neka se preme za pravi nalet strasti, dok će Škorpije i Rakovi morati da se pomire sa prosečnim vikendom.

24sata