Seks je tema o kojoj ne pričaju baš svi rado, ali naše poznate dame bez problema daju savete za najbolji seksu u živu. Od toga da li je veličina polnog organa bitna, pa sve do najboljeg mesta za vreo seks, ovo su najbolji i najluđi saveti cica sa naše estrade.

Marijana Mateus

Marijana Mateus

Verovatno vas neće iznenaditi činjenica da kraljica lapsusa bez problema govori o svom ljubavnom životu zbog kog se, na kraju krajeva, najviše i proslavila. Tako je ona jednom prilikom objasnila da muškarac mora da ima dve stvari da bi bio dobar u krevetu – i ni jedna od njih nema veze sa veličinom polnog organa.

– Seks je ključ uspeha. Veoma sam strasna žena, i kod mene ne može da prođe muškarac koji nije dovoljno pametan i potentan. Volim zgodne muškarce, ali biram pametne jer su oni sposobni, moćni, a onda i lepi. Važna je i naša konverzacija – kazala je jednom prilikom modna kreatorka.

 

Goca Tržan

goca trzan

Temperamenta pevačica je u braku sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem i ne krije da im je seks odličan. Ona je jednom prilikom rekla da je bila sa 20, 30 muškaraca u svom životu, a tajna strasti koja dugo traje je u – ljubavi.

– Raša i ja smo sigurni u ljubav i on se ne boji da ću ga pokvariti.Naša veza se zasniva na uzajamnom poštovanju i razumevanju. To je tajna uspeha naše ljubavi – ističe ona. Pevačica je jednom prilikom na Tviteru napisala da će hranu zameniti seksom, što zvuči kao sjajna ideja u ove letnje dane.

Suzana Mančić

suzana mancic

Suzana je jedna od onih retkih žena koje o seksu govore otvoreno, što je velika hrabrost u Srbiji. Priznala je da je imala podosta partnera, i da se toga uopšte ne stidi jer je volela i bila voljena. Isto tako je priznala i da bez seksa ne može da izdrži pola godine. Iako joj je je žao što nije našla jednog muškarca s kojim bi bila celog života, iz iskustva zna koje su najbolje poze.

– Imala sam baš dobar seks na stepenicama. Svima to preporučujem jer je bilo veoma uzbudljivo i strastveno. Ništa mi nije smetalo, ništa me nije žuljalo, toliko je bilo lepo – kaže voditeljka, dodajući da je seks u vodi precenjen.

Seka Aleksić

seka aleksic

Pevačica je prošle godine uspela da dovede svoju liniju do savršenstva, a iako mnogi misle da su za to zaslužni samo zdravi sokovi i redovna poseta teretani, pevačica ne krije da vežbanje često nastavi u krevetu – sa mužem.

– Moram da priznam da žene lažu ako kažu da i seks ne doprinosi dobrom izgledu i liniji! Zato je moja linija sada savršena. Seks je jedan od faktora za dobar i uspešan brak Ukoliko konstantno postoji hemija između vas i vašeg partnera, onda je život lepši – poručuje ona.

Jelena Karleuša

karleusa

Pevačica je sve devojke posavetovala da tokom seksa treba da uživaju, a ne da razmišljaju o tome kako izgledaju.

– Za ono pravo vođenje ljubavi, slobodno nek skinu te brushaltere, te čarape koje ispadaju… Ako neki muškarac ima problem sa malim grudima, onda on treba da se šutne. Neka on nađe ne drugu sa velikim grudima. Postoje oni koji cene male grudi – rekla je ona za “Ekskluziv”.

Nataša Bekvalac

bekvalac

Novosadska barbika je u jednom gostovanju izrekla ono što sve žene zaista misle o seksu i muškarcima.

– Vi muškarci, u stvari, često ne znate koliko ne znate. U principu, uvek volim da uzmem stvar u svoje ruke i budem – gore – objasnila je ona.

Slađana Delibašić

Sladja

Seksi baka i nekadašnja članica grupe Đogani smatra da za dobar seks i dugu vezu nije bitna veličina – ni polnog organa, a ni novčanika.

– Ma, nije bitna veličina. Bitnije su neke druge stvari. Ja prvo što gledam kod muškarca su ruke, prsti, usta… Bitno je i kako se ljubi. Kad čujem ove mlađe da mi kažu: ‘Hajde me upoznaj sa nekim ko ima para’, ja im odgovaram: ‘Ma, kakve pare! Ima pare, a nema ništa drugop, šta će ti to? – rekla je ona jednom prilikom.

24sata