Samo 12 odsto žena reklo je da će gledati utakmice zajedno sa svojim partnerom, dok će 34 odsto devojaka to vreme provesti sa prijateljicama, a 27 odsto će se posvetiti sebi

Dok muškarci gledaju utakmice, žene moraju nečim da se zabave. Ispostavilo se da će četvrtina dama za vremeEvropskog fudbalskog prvenstva zabavu potražiti – sa nekim drugim.

Četvrtina žena koje je anketirao Gleeden, stranica za upoznavanje zauzetih ljudi, priznala je da će se rado “zabaviti” sa nekim dok partner gleda utakmice.

“Tokom Svetskog prvenstva 2014. godine, na Gleedenu je zableležen porast žena koje posećuju ovu stranicu za čak71 odsto, što znači da se tokom mesec dana trajanja prvenstva dnevno registrovalo oko 1.400 žena. One se osećaju zapostavljeno dok muškarci netremice gledaju fudbal, zbog čega mnoge od njih u ovom razdoblju imaju afere”, rekao je predstavnik za javnost Gleedena.

Samo 12 odsto žena reklo je da će gledati utakmice zajedno sa svojim partnerom, dok će 34 odsto devojaka to vreme provesti sa prijateljicama, a 27 odsto će se posvetiti sebi.

Stil