Prijedorčanin čiji su inicijali M.A. /25/ osumnjičen je da je sugrađaninu V.P. /23/ nanio posjekotine po nogama, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

“Policijski službenici su pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni pronašli i oduzeli nož kojim je počinjeno krivično djelo”, navodi se u saopštenju.

Policiji je juče poslije ponoći radnik obezbjeđenja bolnice “Doktor Mladen Stojanović” Prijedor prijavio da je neposredno prije prijave u bolnicu došlo muško nepoznato lice sa vidnim povredama nogu i sa obilnim krvarenjem.

Povrijeđeni je neposredno prije dolaska u bolnicu bio sa još dvije osobe u svom automobilu na parking prostoru bolnice, te su mu više puta dva nepoznata muškarca prilazila tražeći cigarete i novac.

Nakon što im V.P. nije dao cigarete ni novac došlo je do verbalnog sukoba, a potom je jedan od njih izvadio nož i oštećenom nanio posjekotine po nogama.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj protiv M.A. o počinjenim krivičnim djelima laka tjelesna povreda i nasilničko ponašanje.

SRNA