Istina je ponekad iznenađujuća

1. Jutarnja erekcija nije povezana s vama

Koliko god žene mislile kako se muškarci bude s erekcijom što osećaju toplo, seksi telo pored sebe, jutarnja erekcija je samo posledica snova.

Za vreme REM ciklusa, neurološka aktivnost i oslobađanje hormona testosterona stvaraju erekciju. U proseku, muškarci iskuse tri do pet erekcija tOkom normalnog sna.

2. Muškarci vole da budu i sami

Iako je ovog većina žena svesna, ali nije na odmet ponoviti. Muškarci nisu uvek za druženja, ispijanja kfe u kafiću, a ponajmanje za šetnje i kupovinu po šoping centrima.

Oni vole da imaju trenutke za sebe, toplinu svog doma, vole da uživaju uz dobar film ili knjigu. U ovakvim situacijama žena im nije potrebna.

3. Muškarci vole skupe automobile

Kao što žene sanjaju o cipelama i torbama s potpisom, tako i muškarci imaju svoje snove koje im niko ne može oduzeti.

Blještavi sjaj skupocenih automobila zaokuplja njegovu pažnju i okupira njegove misli. Dive im se i maštaju o njima, bez obzira što znaju da su im nedostižni.

4. Muškarci vole da gledaju tuđe žene

Htele vi to ili ne, ali većina muškaraca ne mogu da se kontrolišu kada je u pitanju zgodna žena. Oni barem na sekundu moraju baciti oko na drugu ženu.

Ako ste se našli u toj situaciji, ne morate se ljutiti jer najverovatnije će se ova priča još puno puta ponoviti, ali ne zato što mu vi više niste zanimljivi već zato što ne mogu da odole i nema im pomoći.

5. Muškarci vole da im se divite

Svaki muškarac želi da njegova partnerka ima o njemu visoko mišljenje, da se divi njegovoj snazi, inteligenciji i seksualnoj sposobnosti.

Upravo zbog toga neki muškarci nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da njegova partnerka zarađuje više od njega.

Izvor: zadovolna.hr