Danima unazad mogli smo da vidimo paparaco fotografije međunožja pevačica Milice Pavlović, poprsja Dare Bubamare, Goge Sekulić i starlete Tijane Ajfon.

Na sličan način prolaznike u parku odlučila je da počasti glumica i spisateljica Iva Štrljić, koja je pokazala cicamacu, i to u providnim gaćicama.

Sreća da u tom trenutku u parku nije bilo dece, inače bi Štrljičeva morala na sebe da zalepi oznaku „+18“, kako bi svi bili blagovremeno upozoreni. Da stvar bude gora, ona je u park stigla relativno pristojno obučena sa papirima, koji podsećaju na scenario za film, u ruci. I dok smo mislili da će glumica i spisateljica da se kulturno uzdiže, pogled naniže nam je pokvario utisak. Poput scene iz filma „Niske strasti“, Iva je raširila noge na klupici na kojoj je sedela, a njena cicamaca slobodno je pozdravljala prolaznike.

Iva se potrudila da boju veša uklopi sa kompletom koji je nosila, pa se ispod providnih gaćica sve ocrtavalo. Na radost onih koji su sedeli preko puta nje, Ivi se čitava torba prevrnula na pod i iz nje su ispale stvari zbog kojih je Štrljićeva morala da se sagne kako bi ih pokupila. Uska suknja otežavala je situaciju dok njeno međunožje nije prestajalo da seva.

iva strljic

– Ivu nije sprečilo ni to što je bio koji sat pre podneva da potpuno namontirana dođe u park kako bi pročitala spise. Ona često i rano ujutru tu sedi u čipkanim čarapama i vrtoglavo visokim potpeticama. Uvek je u kratkoj suknji i svašta se može videti kada prekrsti noge ili se saplete jer ne može da hoda u tolikim štiklama po kamenčićima koji su posuti po parku – kaže naš izvor, koji glumicu često posmatra sa balkona svoje zgrade.

iva strljic (4)

Dok je dolazila u park sa šeširom na glavi i u heklanoj haljinici Iva je izgledala kao prava dama, ali su se iluzije o prvom utisku raspršile onog trenutka kada je nonšalantno sela na klupu zaboravljajući dužinu garderobe koju ima na sebi.

iva strljic (3)

Sve joj boje lepo stoje

Iako se potrudila da bude sređena, Iva je malo pomešala boje šminke, što bi joj kozmetički znalci uzeli kao neporavljivu grešku. Dok je na usnama nosila crveni karmin, Iva je nokte na rukama namazala narandžastim lakom, a na nogama su bili obojeni u roze. Sreća da je boju haljinice i cipela uskladila, inače bi je modni kreatori danima kritikovali.

ALO