Zvijezde nam ne otkrivaju samo to kako se neki znak ljubi ili koliko je spretan u krevetu, već i ono najvažnije – kako će vam izgledati orgazam, i da li ćete uopšte do njega doći.

Ovan – nezavisan orgazam

Ovnovi su jaki i neustrašivi entiteti i nije im potreban niko, pa čak ni za stvaranje orgazma. Sami ćete morati da se pobrinete za to.

Bik – senzualni orgazam

Ovaj znak će vam pružiti najbolji orgazam u celom univerzumu jer vrlo dobro poznaju ljudska čula. Sami dodiri njihovih prstiju po vašoj koži biće ozbiljna uvertira za ono što vas na kraju očekuje. Bik će vam tokom orgazma definitivno probuditi sva čula.

Blizanci – nastrani orgazam

Mnogi mogu biti poprilično bojažljivi prema ovom znaku zbog njegove dvojne prirode, a neki će ga baš zbog toga obožavati. Blizanci su veoma seksi i odlični u krevetu jer ih nije strah da sebi daju oduška i budu pomalo nastrani. Najbolji orgazam pružaju kada su im ruke vezane, a oči prekrivene i sve to na nekom krajnje neobičnom mestu.

Rak – emotivni orgazam

Rak je emotivno biće koje ulaže u sve što radi i zbog toga je sjajan i strastven ljubavnik. Orgazam sa njima je iskustvo prožeto emocijama. Ponekad će vam pružiti tužan orgazam jer je nesrećan, a ponekad će biti srećan jer je raspoložen. Seks i emocije idu zajedno ruku pod ruku, a orgazam nikada nije samo orgazam kada je Rak u pitanju.

Lav – skupi orgazam

Lavovi su veoma ambiciozni i uvek žele najbolje. Ako uopšte želite da dođete do njihovog kreveta moraćete da obezbedite skupu večeru, ekstragavantan donji veš, pa čak i po neku seksualnu igračku – po mogućstvu pozlaćenu.

Devica – isplanirani orgazam

Device znaju šta žele i kako to da urade. Odlične su u komunikaciji i zahvaljujući tome sve će ići podmazano. Što je najvažnije, bez problema ćete stići do orgazma, bez ikakvih zastoja, kašnjenja i neplaniranih problema.

Vaga – sujetni orgazam

Vage vole kada na svet mogu da gledaju sa svog pijadestala. Iako važi za izbalansiran znak, mnogi ne znaju da je Vaga veoma sujetna. Jednostavno voli da gleda sebe tokom seksa i trudi se da izgleda savršeno, a jedini način da to postigne jeste da vam pruži i savršeni orgazam.

Škorpija – orgazam koji će vas oduvati

Škorpije su poput Kamasutre i poznaju umetnost seksa bolje nego bilo koji drugi znak. I ne samo to, njihovo telo je poput seksualnog dinamita. Orgazam sa ovim znakom je poput detonacije atomske bombe, pa se zato postarajte da imate debele zidove i da nikoga nema u vašoj blizini.

Strelac – energetski orgazam

Strelac jednostavno odiše pozitivnom energijom koja do najvećeg izražaja dolazi tokom seksa. Sve te pozitivne vibracije pomešane sa strašću toliko će vas prodrmati da ćete misliti da se zemlja ispod vas otvara.

seks

Jarac – dominantni orgazam

Jarac voli kada ima kontrolu, i to je ok jer će mu mnogi dozvoliti da bude na vrhu i pokaže svu svoju veštinu. To je jednostavno nešto što najbolje radi. Kada napokon dođete do orgazma shvatićete da je Jarac i dalje iznad vas i sve drži pod kontrolom, pa čak i vaš moćan klimaks.

Vodolija – orgazam jak poput okeanskih talasa

Vaš orgazam će biti neverovatno jak zato što nema ničeg jačeg od prirodnog elementa Vodolije – vode. Celokupan seks će biti neverovatan, a sama završnica nabijena snagom, opasnošću i nepredvidivošću, kao da plivate u dubokim vodama okeana.

Ribe – orgazam poput pop pesme

Ribe su umetnici, pa je tako seks sa njima prilično kreativan. Orgazam sa ovim znakom je poput pop pesme. Počinje polako, a onda iznenada stiže brz refren koji dugo nećete moći da izbacite iz glave.

24sata