Situacije u kojima bi trebalo da naterate devojku da izađe sa vama često nisu nimalo lake. Međutim, naučnici su naveli nekoliko stvari koje će vam pomoći da budete veći zavodnik.

1. Puštaje bradu

Otarasite se brijača i pustite bradu da izraste. Prema istraživanju Univerziteta Novi Južni Vels, duža dlaka čini da se devojke osećaju sigurnije pored vas, da ne pričamo o tome što ćete izgledati muževnije.

2. Stav tela

Vežbanje dobrog držanja tela je sjajan način da privučete nežniji pol. Zato odmah ispravite leđa i povucite ramena kako biste bili primećeni. Govor tela šalje signale o vašoj ličnosti, što može da utiče na to kako vas ostali vide.

3. Zaboravite na osmeh

Čudno zvuči, ali žene se više pale na muškarce koji se ne smeju. Studija Univerziteta Britanska Kolumbija pokazala je da devojke nasmešene momke ne smatraju dominantnim.

4. Mišići

Možda ovo zvuči površno, ali muškarci sa većim mišićima privlačniji su suprotnom polu. Razlog za to je skrivena poruka koja o tom muškarcu govori da ima odličan genetski potencijal.

5. Znoj

Istraživanje Univerziteta u Kaliforniji navodi da žene više vole ”prljavije” muškarce. Za to je zaslužan feromon androstadinon koji utiče na to se žene lakše uzbude i znatno im se popravi raspoloženje.

6. Duhovitost

Ukoliko ste u stanju da šalama nasmejete devojku, bićete joj mnogo više privlačni.

24sata