Vrhunac seksualnog čina kako za muškarca tako i za ženu svakako je orgazam. Ali kako bi bio “onaj pravi” treba da se potrudite i pronađete najbrži put do najjačeg užitka. Donosimo pet činjenica koje garantuju vrhunac iz snova, a koje bi žene trebalo da sugerišu svom partneru.

Vrhunac seksualnog čina kako za muškarca tako i za ženu svakako je orgazam. Ali kako bi bio “onaj pravi” treba da se potrudite i pronađete najbrži put do najjačeg užitka. Donosimo pet činjenica koje garantuju vrhunac iz snova, a koje bi žene trebalo da sugerišu svom partneru, piše 24 sata.rs

1. Najjača erogena zona

Osim klitorisa, najjačom ženskom erogenom zonom smatraju se bradavice. Iako neke žene ovaj osetljivi deo tela ne žele da izlože preteranoj stimulaciji, kako bi postale erogena zona važno je znati neka pravila.

Bradavice žude za vrlo nežnim dodirima (u čemu pomaže jezik), reaguju na vlagu, toplinu i hladnoću što se može postići na razne načine (duvanjem u vlažnu bradavicu, toplom i hladnom vodom).

2. Predigra nije opcija

Što više poljubaca, lickanja i dodira dobijete to će vaša cirkulacija brže proraditi, a vaše će telo postati osetljivije. Stimulacija zvana predigra treba da traje oko 10 minuta. U tom periodu žensko telo će doživeti neverovatne promene koje garantuju snažan užitak.

3. Trajanje orgazma

Prosečno trajanje ženskog orgazma je 20 sekundi. Tokom tog vremena telo će doživeti ritmičke kontrakcije i to svakih osam stotinki.

4. Produžavanje orgazma

Orgazam možete ubrzati, pojačati, pa čak i produžiti jednim jednostavnim trikom. Reč je o mislima. U trenutku kada osetite da se približava ‘onaj’ trenutak koncentrišite se na vruće misli.

5. Zvukovi kao stimulacija

Iako većina tokom seksa pokušava da bude oprezna i tiha, dokazano je da ispuštanje zvukova pojačava užitak, a samim tim i orgazam kako kod žena tako i kod muškaraca.

Žensko stenjanje deluje stimulativno, pojačava seksualnu energiju i to kroz grudi, preko grla, pa sve do glave. Opustite se, prepustite trenutku i oslobodite sva čula.

Nadlanu