Ovaj video daje nam fantastičan uvid u ono što muškarci doživljavaju dok prose svoju devojku jer inače ne znamo kako to izgleda. Pogledajte kako mu srce reaguje u svakom trenutku.

Emotivni ringišpil koji prođe svaki muškarac pre nego što klekne ispred svoje devojke razumeju svi oni koji su to isto prošli. Međutim, oni koji to ne znaju, kao ni žene koje ne mogu da znaju šta se dešava u srcu njenog odabranika, sada imaju priliku to da vide.

Korisnik Reddita nosio je monitor za merenje otkucaja srca pre nego što je zaprosio svoju devojku u Rimu. Njihov odlazak na sladoled trajao je oko 40 minuta, ali u videu je skraćen na 90 sekundi.

Pogledajte kako mu je srce skakalo u vreme prosidbe:

Otkucaji srca su se kretali od 80 do 90 dok su šetali zajedno. Kupili su sladoled i on se malo smirio. Otkucaji su mu tada pali na 80 u minuti.

Znao je da se trenutak prosidbe bliži i srce je opet počelo brže da kuca. U vreme neposredno pre prosidbe kada je ponovio reči u glavi otkucaji srca dosegli su vrhunac – 130 u minuti. Postavio je pitanje i srce mu je i dalje jako udaralo – oko 112-115 otkucaja u minuti.

Čim je rekla “da”, srce mu je još kratko zatitralo i potom su se otkucaji naglo smanjili. Osetio je olakšanje, sreću i smirenje. Srce je kucalo 81 put u minuti ubrzo nakon što su seli na klupu.