Kandidat koalicije SNSD-SP-DNS za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić rekao je večeras da je “druga politička strana” počela sa kontrukcijama i ružnom kampanjom, bez obzira što se za njegovu dugogodišnju političku karijeru ne vezuju nikakve afere, nego samo sistematičan i planski rad.

“Banjalučani znaju ko je ko. Znaju oba kandidata za gradonačelnika, a sada ih ima i tri”, ocijenio je Radojičić u Gradišci.

On očekuje izbornu pobjedu, ali i pobjedu SNSD-ovih kandidata za načelnike u Izbornoj jedinici dva, odnosno Gradišci, Laktašima, Prnjavoru i Srpcu, što bi omogućilo bolju povezanost ovog kraja sa Banjalukom, Mrkonjić Gradom i cijelim područjem “vrbaškog pravca”.

Gradski odbor NDP-a iz Banjaluke saopštio je da narodni poslanik Dragan Čavić danas na konferenciji za novinare nije iznosio nikakve insinuacije niti neistine.

Čavić, koji je kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke, je jednostavno pozvao Radojičića da se javno izjasni povodom slučaja nelegalnog otimanja zemljišta Poljoprivredne škole u Banjaluci, ističe se u saopštenju.

SRNA