Zvezde ponekada zaista mogu biti slepe, ali to ne znači da ne mogu da u velikom stilu zeznu vaš seksualni život.

Ovan

Impulsivni i nestrpljivi, Ovnovi žele da u krevetu za minut pređu stotine kilometara. Međutim, nisu svi uvek raspoloženi za seks na brzaka i malo ko želi da ima seks koji se završio i pre nego što je počeo.

Bik

Iako su poznati po tvrdoglavsoti, Bikovi nemaju prevelikih problema u krevetu i vole da eksperimentišu i isprobavaju nove poze – ali ne i ljude.

Blizanci

U pitanju su gospodari nevaljalih seksi poruka, ali kada doše trenutak za pravu akciju, Blizanci se jako teško predaju u potpunosti i zato sve vrlo često ostaje na nekoliko vrelih SMS poruka.

Rak

Rakovi su u stanju da godinama ne puštaju sećanje na bivšu ljubav i uhode je na Fejsbuku jer vole da žive u prošlosti. Teško je imati seks ako vam je na pameti i dalje nešto što se desilo jako davno.

Lav

Ko bi rekao, ali rođeni egzibicionisti koji žude za svetlošću reflektora u krevetu mogu da budu veoma nesigurni i stidljivi. A kao što znamo, teško da će doći do seksa ako se obučeni skrivate u mraku pred partnerom.

Devica

Iako ime ovog znaka sa sobom nosi i određene pretpostavke, istina je potpuno drugačija. Device nemaju problema da dođu u dodir sa svojom pohotnom stranom, ali kada bi to drugi još znali…

Vaga

Vage mnogo pažnje posvećuju dobrobiti partnera i uvek su spremne da daju i ulože sve što imaju u vezu, ali to ponekada može da bude naporno za partnera koji može početi da se oseća kao da ga gušite.

Škorpija

Ne postoji poza koju Škorpija neće hteti da isprobba, ali problem leži u činjenici da se ovaj znak vrlo brzo vezuje za partnera, a priče o zajedničkom životu, braku i deci definitivno nisu afrodizijak.

Strelac

Strelčevi imaju svojevrsan strah od vezivanja, a kada se to desi, mogu da počnu da preteruju sa dizanjem partnera u zvezde. Međutim, u slučaju da uradite nešto da ih razočarate, ostaviće vas istog trenutka. Meseci bez seksa za njih nisu nikakav problem.

Jarac

Jarčevi ne pate samo emotivno, već i fizički. Niko ne voli ljubavnika koji ima problema da postigne radnu temperaturu u krevetu, a još kada sazna da je sve izazvala bivša ljubav…seks će ostati u dalekoj prošlosti za ovaj znak.

Vodolija

Vodolijama je potrebno podosta vremena da se iz svog poslovnog odela presvuku u nešto komotnije što dolikuje ljubavniku, ali čini se da malo ko ima toliko strpljenja i vremena za bacanje.

Riba

Ovaj znak je veoma empatičan, što može dovesti do prilično emotivnog seksa. Uprkos tome, vrlo često može imati problema sa pronalaženjem inspiracije, kao i monogamijom. Pritom, teško je ne primetiti Ribu kako skenira druge osobe i mašta o njima dok je sa vama.

24sata