Hmmm, iznenadićete se zašto je važno!

Mi volimo naučne činjenice, posebno kad se naučnici upuste u temu seksa. Ovoga puta, reč je o oralnom. Pa, čini se da se iza oralnog seksa krije puno više naučnih činjenica nego što smo mislili.

Penetrativni (oralni) seks je jedna od osnovnih ljudskih potreba i potreban je za reprodukciju, ali zašto toliko uživamo u oralnoj stimulaciji nečijeg penisa?

Pa, jedno istraživanje je došlo do odgovora, a on je sledeći…

Naime, razlog zbog kog većina žena uživa u pružanju oralnog seksa jeste taj da konzumacija sperme pomaže telu da se navike na njegov DNK.

Na taj način se telo upoznaje s njegovom spermom, te je prepoznaje i tokom oplodnje i time sprečava eventualne poremećaje i osigurava sigurnu, neometanu trudnoću.

Očigledno je kako, da bi uopšte došli do tog dela, morate da volite da gutate spermu, a to nije omiljena aktivnost baš svake žene.

Što se tiče muškaraca, istraživanje je pokazalo nešto površniji razlog – kako bi smanjili rizik od prevare. Da, istraživanje potvrđuje da dovoljna učestalost oralnog zadovoljavanja žena kod istih smanjuje šanse da će prevariti partnera.

Super razlozi zar ne? Kako god bilo, nastavite s oralnim seksom zbog onog najvažnijeg razloga jer je jednostavno tako dobar!

Dnevno