Policijskoj stanici Kostajnica prijavljeno je da se na livadi pored nezavršene zaobilaznice na području ove opštine nalazi automobil. Policija otišla na mjesto događaja i utvrdila da je sleteo fiat stilo, a naknadno je ustanovljeno i da je tim vozilom upravljao drogiran vozač.

Policajci su, inače, utvrdili da se na stilu nalaze i oštećenja koja nisu mogla nastati prilikom saobraćajne nezgode. “Tokom potrage za vozačem, policija je utvrdila da je automobil vozio S.H. (35) iz Sarajeva, a da se sa njim u autu nalazilo lice E.K. (22) i jedno maloletno lice”, rekli su “Nezavisnim” iz CJB Prijedor.

Policija je ujedno utvrdila da je, nakon sletanja, vozač izašao iz auta i pajeserom polupao sva stakla na automobilu, te skinuo registarske tablice sa vozila i bacio ih.

“Daljim pregledom vozila i lica, policijski službenici su pronašli veću količinu alata koji se koristi prilikom izvršavanja krivičnih dela, a u neposrednoj blizini su pronađene odbačene registarske tablice za koje je utvrđeno da pripadaju drugom automobilu”, rekao je sagovornik “Nezavisnih”.

Kontrolom lica utvrđeno je da su lica S.H. i E.K. bili pod uticajm psihoaktivnih supstanci. “Dalje, policijski službenici su kod E.K. pronašli i oduzeli dva manja pakovanja belog praha, koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu spid, a isto je policijskim službenicima saopštilo da je drogu dobilo od lica S.H.”, kazao je naš izvor.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je za volanom automobila bio Sadmir Hegić, dok su mu saputnici bili Edma Kosovac i sedamnaestogodišnja tinejdžerka.