Ako ste zagazili u ljubavnu krizu i ne znate šta je najbolje za vas i partnera, ne prenagljujte. Dobro razmislite pre nego što povučete pogrešne poteze.

Uglavnom je većina partnera, bez obzira na dužinu trajanja veze, barem jednom prošla kroz neku vrstu nesporazuma i situacija posle kojih su poželeli da se rastanu na neko vreme ili zauvek prekinu sve ondnose i kontakte. Jeste li vi nekada bili svedoci ovakvih momenata?

Mi vam savetujemo da u takvim trenucima stavite prst na čelo, dobro izvagate, da kasnije ne biste dolazili u neprijatne situacije.

Evo zbog čega je to tako:

Predvidljivi ste

Ovo može ispasti kao vrlo plitak razlog zbog kojeg osoba može biti ljuta na nekoga, međutim, ako imate tendenciju da budete previše predvidljivi, postoji mogućnost da se vaš partner dosađuje s vama. To nije nešto što bi trebalo da shvatite lično, ali potrebno je prepoznati prilike gde biste vas dvoje mogli da iskusite stvari koje ranije niste ni pokušali.

Komunikacija je ključ kada govorite o stvarima koje želite da učinite s njim. Možete iznenaditi svog partnera dmorom daleko od kuće, rezervisan samo za vas dvoje!

Drastične promene

Velike promene obično znače da sigurno postoji mnogo nesporazuma između vas i vašeg partnera. Možda je to bila obostrana velika životna promena ili ste možda vi iskusili nešto što vaš partner nije.

I opet, komunikacija igra vrlo važnu ulogu kada se oboje osećate neugodno zbog tih novih promena. Trebalo bi da oboje razgovarate o tome i kako to utiče na osećaje koje imate jedno prema drugom, piše na portalu higherperspectives.com.

Ne osećate se poželjno

Ponekad u vašoj vezi dosežete tačku u kojoj ste završili s medenom fazom veze, sve postaje pomalo ustajalo nakon nekog vremena, a vi ili vaš partner se možete osećati neželjeno. To je užasan osećaj za svakoga i trebalo bi da učinite sve što je u vašoj moći da mu pokažete da nije tako.

Važno je zadržati vaš intimni život svežim (na razne načine), ali što je još važnije, učinite da se vaš partner oseća kao da vam je vredan milion dolara.

Zanemarivanje ljubavi

Postoje neke tačke u vezi gde možete u potpunosti nenamerno zanemariti svoju ljubav. To je strašna stvar koju možete nekome učiniti, ignorisanje može uticati na osobu tako da se oseća nevažnija od prljavštine.

Važno je obratiti pažnju na potrebe vašeg partnera i stvarno slušati ono što pokušava da vam kaže. U suprotnom, doći će vreme kada će vas partner zbog toga ostaviti.

Dnevno