Neko će reći da je seks na prvom dejtu nešto nemoralno, ali šta ako vi baš želite to da uradite?

Ako se pitate da li je ok da imate seks na prvom dejtu ili ne, evo nekoliko razloga koji će vam olakšati da pronađete odgovor.

 Nije istina da će vas frajer manje ceniti

Uvek postoje oni konzervativci koji će takav potez osuditi. Ako frajer hoće seks na prvom dejtu, a posle ga osuđuje, onda pokazuje koliko je licemeran i jadan – takav frajer vam uopšte ne treba. Istraživanja pokazuju da čak 68 odsto frajera seks na prvom dejtu ne smatra činom kojim se devojka ponižava. Ako zaista želite seks na prvom dejtu, uratide to zato što tako hoćete.

Tražiće još

Svi frajeri žive za seks. Ako mu se svidi, naravno, tražiće još, a da li će se to pretvoriti u ljubavnu vezu, to zavisi od vas. Budete li se družili samo radi seksa, sigurno neće, ali ni to nije loše, a ako se između seks avantura dobro slažete I u drugim stvarima, odlično.

Hemija je hemija

Zašto sebi uskratiti zadovoljstvo da se nađete u krevetu sa zgodnim tipom od kojeg vam trepere čak i nožni prsti? Možda ćete naknadno shvatiti da i nije neki materijal za vezu, ali seks je svakako zdrav (kad se propisno zaštitite), zabavan i odličan način da se za kratko vreme osećate dobro. Ako padate jedno na drugo, to će biti tako i posle seksa.

Avantura

Samo jednom se živi i neke stvari jednostavno treba iskusiti. Da, među njima spada i seks na prvom dejtu. To zaista može da bude vrlo stimulativno ne samo za nastavak druženja već i za one dane kada ćete biti sami.

Jednostavno vam odgovara u svakom pogledu

Moguće je skapirati odmah na prvu da vam neko leži kao kap vode na dlanu, a i vi njemu. Dobar seks je važan za vezu, a to je prilika da vidite da li će to stvarno biti tako.

Imate neverovatnu potrebu za seksom

Ima dana kad biste dali i nekome koga ne volite najviše, ali vam je tako seksi. Zašto da ne, uvek možete da ga ostavite posle nekog vremena. Ponekad vam zaista samo treba malo hrane za ego i zašto ne uraditi nešto što će vam podići samopouzdanje.

Dnevno