Način na koji provodite zajedničke trenutke vrlo je važan za odnos

Svi znamo koliko je važno provoditi vrijeme s partnerom. Bilo da ste tek na početku veze ili ste zajedno već godinama, trenuci koje provodite zajedno kao i način na koji ih provodite izuzetno su bitni.

Previše vremena provedenog zajedno ponekad može jednako loše utjecati na sam odnos kao i premalo vremena provedenog zajedno. Kako god bilo, možete li zaista reći da sa svojim partnerom kvalitetno provodite vrijeme?

Zajedničko gledanje TV-a je zabavno, no serije i filmovi mogu pričekati. U nastavku vam otkrivamo nekoliko odličnih ideja kako da s partnerom provedete uistinu kvalitetne trenutke, a pritom ćete oboje uživati.

Prisjetite se svog prvog spoja

Bilo da vam je prvi spoj bio nevjerojatan ili je to bila samo kava u obližnjem kafiću, prisjetite se tih prvih trenutaka svoje ljubavi. Posjetite mjesta koja ste posjećivali u prvim danima zaljubljenosti i prepustite se emocijama. Važno je sjetiti se zašto ste se zaljubili jedno u drugo i što ste radili prije nego su posao, djeca, računi i sve ostale obaveze koje idu uz to postale fokus vašeg života.

Organizirajte fancy večeru

Pripremite dragom romantičnu večeru ili ga jednostavno odvedite u neki fini restoran. Dotjerajte se, odjenite svoju najbolju haljinu, štikle i zavedite ga kao što ste to činili na početku vaše veze.

Isprobajte neki novi sport

Ponekad je dovoljno samo malo izaći iz rutine i isprobati nešto novo te na taj način s partnerom provesti više kvalitetnog vremena. Zašto ne biste zajedno isprobali neki novi sport? Nije važno koji sport odaberete i što ćete raditi, važno je da to činite zajedno i da se pritom oboje dobro zabavite.

Otiđite na odmor ili kratki izlet

Ponekad je dobro uzeti predah od svakodnevnih obaveza i pobjeći negdje. Zajedno. Ako ništa drugo, organizirajte kratki vikend izlet. Dobro će vam doći da se maknete od poznate okoline i da zajedno provedete neko vrijeme daleko od svega i sviju. Promjena okoline može učiniti čuda za vaš odnos.

Iskoristite svoje talente 

Neki ljudi pišu lijepe pjesme, drugi znaju crtati, netko dobro svira gitaru… Zasigurno imate neke talente koje biste mogli iskoristiti i tako iznenaditi partnera. Napišite mu pjesmu, fotografirajte se u njemu omiljenom donjem rublju i poklonite mu fotografiju… O čemu god se radilo, budite maštoviti i kreativni. Važno je da učinite za njega nešto jedinstveno čime ćete mu pokazati koliko vam je stalo.

Pripremite mu kupku

Svatko voli biti mažen i njegovan, a zajednička kupka vrlo je intiman način za zbližavanje s partnerom. Stoga pripremite pjenušavu kupku, prigušite svijetlo i upalite svijeće te ga pozovite da vam se pridruži.

Zajedno pogledajte dobar film 

Sjećate se onih starinskih crno bijelih filmova iz zlatnog doba Hollywooda? Odaberiteneki od njih i pogledajte ga zajedno s partnerom. To je odličan način za opuštanje, uživanje i otkrivanje nekih novih favorita dok uživate u društvu dragog.

Pročitajte mu priču za laku noć 

Da biste stvorili romantično ozračje u spavaćoj sobi, prije spavanja svom partneru možete pročitati dijelove iz neke ljubavne priče ili pak erotske novele. Na taj ćete način zaintrigirati partnera ili pak ga potaknuti da sam krene u akciju i priušti vam nezaboravnu noć.

Žena.hr