Pomračenje Sunca nekim znakovima donosi ljubavnu krizu, a nekim problematične odnose sa prijateljima i porodicom. Otkrijte šta vam još donosi pomračenje Sunca u Djevici…

Pomračenja Sunca i Meseca su prirodne pojave koje se događaju svake godine, više puta, osim totalnih pomračenja. Pomračenja Meseca utiču na psihu i emocije, kao i na žene, a pomračenje Sunca navitalnost, društveni status i profesionalnu poziciju kao i na muškarce kod kojih podstiču posesivnost iljubomoru. Mogući su problemi sa vidom na desnom (muškarci), a kod žena na levom oku.

Iako delimično pomračenje Sunca u Devici, 1. septembra, nema snagu prethodnog, martovskog pomračenja, ova pojava ipak pojačava nervnu napetost, podiže tenziju i dosta utiče na poslovne odluke,odnose sa kolegama, rodbinom, komšijama.

Nedelju dana uoči i posle pomračenja izbegavajte rasprave na poslu i u domu, velike investicije i kupovine, promenu posla, selidbu, venčanje. Ako ne možete da izbegnete ili odložite početak ili završetak nekih poslova, oslonite se na hladnu glavu, logiku i zdrav razum, oni su vam najbolji saveznici.

Iako se pomračenje Sunca 1. septembra neće videti iz naše zemlje, već iznad Afrike i Indijskog okeana, ipak će imati uticaja na sve znake, najviše na Ovnove i Lavove, a najmanje na Vage i Vodolije.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Mesec je zaklonio Sunce u astrološkoj kući posla što može da izazove probleme u radu sa dugogodišnjim saradnicima. Nervi su vam napeti kao strune.

BIK (21. 4. – 21.5.)

Sunce pomračeno od Meseca u astrološkom polju ljubavi, nagoveštava tajnu romansu sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Pomračenje Sunca u četvrtoj astrološkoj kući opominje da izbegavate donošenje važnih odluka u vezi sa privatnim biznisom. Klonite se rasprava sa članovima porodice i partnerom.

RAK (22.6. – 22.7.)

Vladalac vašeg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomračenja Sunca u polju mentalnog stanja što utiče na komunikaciju s partnerom i članovima porodice. Uzdržite se od preuranjenih odluka.

LAV (23.7. – 22.8.)

Pomračenje Sunca, vašeg vladaoca u kući posla i novca koji zarađujete radom, utiče na vaše finansije, ali i na ljubav. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Kurir