Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković rekao je večeras na predizbornoj tribini u prigradskom naselju Čirkin Polje da složna politička porodica DNS-a poručuje svojim biračima da ne mijenjaju one koji su do sad uspješno vodili ovaj grad.
“Mi ćemo građanima tokom kampanje predstaviti ono što smo uradili u proteklih 12 godina i šta namjeravamo dalje i ne dirajući druge stranke svoje poruke ćemo uputiti svojim biračima”, rekao je Đaković.

On je dodao da DNS ove godine očekuje dobre rezultate i ubjedljivu pobjedu u Prijedoru.

Nosilac odborničke liste kandidata za Skupštinu grada Duško Ivić rekao je da je DNS stranka budućnosti koja Prijedoru može da obezbijedi politički mir i ekonomsku stabilnost.

Kandidat za odbornika Ranko Jakovljević istakao je da dolazi iz reda penzionera, te da će se zalagati za poboljšanje prava i položaja ove populacije i bolju zdravstvenu zaštitu.

“Mislim da bi penzioneri trebali da odmore i da mladim ljudima oslobode radna mjesta da bi mogli da rade”, rekao je Jakovljević.

Žana Panić, mještanka ovog naselja i majka troje djece istakla je da će joj, ukoliko bude izabrana za odbornika, budućnost mladih ljudi biti prioritet.

Kao podrška kandidatima DNS-a u Prijedoru, prisutnima se obratio i predsjednik DNS-a Marko Pavić koji je naglasio da na predstojećim izborima očekuje najveću moguću podršku Prijedora DNS-u u odnosu na sve prethodne izbore, a time i više odbornika nego sada.

“Prijedor je primjer i u Republici Srpskoj i u BiH kako se treba voditi jedna lokalna zajednica i kako može biti uspješna. O svakome govore njegova djela i neka se svako osvrne na svoje rezultate a mi se ponosimo svojima i onim što smo uradili u Prijedoru u proteklom periodu”, rekao je Pavić.

Na skupu je prikazan film pod nazivom “Naših dvanaest godina”.

SRNA