Svaka devojka je iskusila bol koji nastaje raskidom. Ukoliko ne želite da odmah posle veze uskočite u novu, još goru, onda bi trebalo da znate šta da izbegavate.

Prema nekim istraživanjima, devojke će tri do četiri nedelje posle raskida tražiti partnera za seks. Samo, ne bi trebalo da srljaju da ne naprave veliku grešku.

Ove tipove momaka bi trebalo da izbegavate:

1. Zgodni tip iz kafića

Prijatelji su vas dovukli u bar zato što znaju da ste usamljeni, a i piće je poprilično jeftino. Prići će vam tip, a vi ćete, pod uticajem alkohola, lagano pasti na njegovu priču. Izbegnite takve situacije.

2. Nekadašnja ljubav

Iako ste raskinuli pre nekoliko godina, verovatno ćete se prisetiti bivšeg dečka. U situacijama kada nemate nnikoga pored sebe biće vam dovoljno sam da je ”na mestu” i ništa drugo. Vrelika greška! Zapitajte se zašto se isprva raskinuli sa njim.

3. Tip kojeg možete uvek da imate

On se ponaša kao štene kada je u vašoj blizini. Poslušan je, brižan i ludo je zaljubljen u vas. Daćete mu šansu, a ishod je krajnje nepoznat.

4. Klinac

Ako naletite na njega, to će biti vaš pad u ništavilo. Verovatno nema posao, studira ko zna koliko već i pored njega ćete odmah zažaliti.

5. Matorac

Ako je od vas stariji 10-15 godina, trebalo bi da se zapitate zašto do sada već nije u braku? Zašto nema decu? Da li nešto nije u redu sa njim? Sva je prilika da nije i nemojte prviše da ostanete pored njega kako biste saznali šta.

6. Vaš budući muž

On je savršen, on je divan, zbog njega verujete da prava ljubav postoji. Osećajan je, oametan i ima smisla za humor. Možda nije toliko zgodan, ali je sladak i fin.

Ali, ipak ćete na kraju nekako uspeti da uprskate šansu kod njega.

24sata