Evo šta su vam zvezde zacrtale za danas.

OVAN

Dovoljno ste samosvesni i uspećete da prevaziđete probleme. Slobodni Ovnovi su usmereni na flert, uživanje i strast. To vas trenutno zadovoljava, međutim, jednog momenta ćete se osećati prazno i kao da vam nešto nedostaje.

BIK

Zatečeni ste, jer vam se dogodila situacija na koju niste ni pomišljali. Zaljubili ste se u osobu na koju nikada niste obraćali pažnju. Biće to jaka privlačnost, koja se može završiti i brakom. Bićete prijatno iznenađeni.

BLIZANCI

Pitate se da li je to odgovarajuća osoba ili je ona toliko čarobna da vas privlači kao magnet. Opustite se i prepustite lepim dešavanjima. Zauzeti pripadnici ovog znaka se pitaju da li su nešto pogrešili u odnosu sa partnerom.

RAK

Ovo je trenutak da svom partneru kažete šta želite. Vas dvoje ste samo trenutno u teškoj situaciji, ali kada prođe izvesno vreme, sve će se vratiti na svoje mesto. Razmislite na koji način da se popravi situacija i potrudite se malo više.

LAV

Ovo je dan nerazumevanja i netolerancije sa partnerom. Sledi testiranje partnera. Da li ćete glatko proći taj test zavisi ponajviše od vaše volje i želje da zadržite voljenu osobu pored sebe. Budite posvećeni jedno drugom.

DEVICA

Možete očekivati prekid veze sa partnerom, ali se nećete dobro osećati jedno bez drugog. Loš vam je energetski potencijal. Bićete razočarani, ali to neće dugo trajati. Za slobodne Device, ovaj dan donosi nešto novo u ljubavnom životu.

VAGA

Zauzete Vage su došle u situaciju da biraju između dva partnera. Svesni ste da bi to moglo vrlo brzo da se otkrije. Kako se pojavila, tako će se brzo i ugasiti. Shvatićete da je ovde strast vodila glavnu reč i to vam se uopšte neće svideti. Bićete zadovoljni izborom.

ŠKORPIJA

Ovaj dan je obeležen kao krizan na polju ljubavi. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, postoji mogućnost da se ova vaša veza prekine. Neće to biti konačan prekid, već trenutno zahlađenje.

STRELAC

Potrebna je bolja komunikacija sa partnerom, da zajedno rešavate konfliktne situacije. Na taj način, oboje emotivno možete ojačati i shvatiti da su među vama prave emocije koje bi trebalo da negujete.

JARAC

Iznenadan susret u vama pokreće lavinu osećanja. Ako ste nedavno ušli u vezu, ovaj dan vam donosi teškoće u odnosu. Još niste uspostavili komunikaciju koja bi rešila vaše zajedničke probleme.

VODOLIJA

Ako ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanja na neki kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Ne bi trebalo da insistirate na krivici, jer je to samo sklop okolnosti.

RIBE

Treba da budete puni razumevanja za svog partnera i oprostite mu greške. Kod vas nekada nema nežnosti i ne možete da se stavite u tuđ položaj, jer to zapravo ne želite. Treba dobro da razmislite! Ponudite se partneru bez rezerve!

ALO