Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik prisustvovao je večeras centralnoj predizbornoj tribini u Prijedoru na kojoj je podržao SNSD-ovu listu za Skupštinu grada Prijedora i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Milenka Đakovića /DNS/.
“Ovdje sam u Prijedoru da podržim SNSD-ovu listu za Skupštinu grada Prijedora i da podržimo zajedničkog kandidata za gradonačelnika Milenka Đakovića, jer cijenimo da je najbolji izbor u ovom trenutku u ovom gradu kako bi nastavili kontinuitet dobre saradnje vlasti, odnosno institucija Vlade Republike Srpske, sa ovim gradom”, rekao je Dodik na tribini u Sportskoj dvorani “Mladost” gdje se okupilo više od hiljadu pristalica ove stranke.

On je dodao da SNSD i Prijedor imaju dugu istoriju dobrih odnosa.

“SNSD je ovdje važan politički faktor i vjerujem da to ljudi prepoznaju i da će podržati odborničku listu za Dragom Tadićem na čelu i da će obezbijediti pobjedu SNSD-u što se tiče odborničkog sastava. Vjerujem da ćemo moći zajedno sa drugim našim koalicionim partnerima da imamo takve političke odnose koji će ići za tim da stabilizuju ovaj grad i pruže dodatnu dimenziju razvoja koja je potrebna,a prije svega zapošljavanje”, naglasio je Dodik.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora Drago Tadić istakao je da je SNSD u Prijedoru od 2000. godine učestvuje u vlasti i od tada je puno učinjeno u Prijedoru.

“Mi imamo projekte za dalji razvoj grada, a ono što je najvažnije je da ćemo sve učiniti da se u gradu zaposli više ljudi, dakle prioritet u Prijedoru će biti zapošljavanje”, poručio je Tadić.

Na centralnoj tribini SNSD- a u Prijedoru, na kojoj su predstavljeni kandidati za odbornike u Skupštini grada, prisustvovala je i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović.

SRNA