Poštovani,

obaviještavamo cjelokupnu fudbalsku javnost Republike Srpske da je na sastanku Upravnog odbora Područnog Fudbalskog saveza Prijedor dana 20. septembra 2016. godine na kojem su prisustvovali i predloženi delegati našeg područja za izbornu Skupštinu Fudbalskog saveza Republike Srpske, zakazanu za 26. septembar ove godine u Banjaluci s početkom u 12 časova donesen jedinstven zaključak.

Područni Fudbalski savez Prijedor čvrsto stoji iza ranije odluke donešene na izbornoj sjednici Skupštine održanoj 30. juna 2016. godine, kada je data jednoglasna podrška gospodinu Mili Kovačeviću iz Gradiške za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Ova odluka je ujedno i obavezujuća za sve delegate Područnog Fudbalskog saveza Prijedor na pomenutoj Izbornoj sjednici Skupštine FS Republike Srpske zakazane za 26. septembar.

Na ovaj način želimo da obavijestimo fudbalsku javnost u Republici Srpskoj da su sve druge informacije netačne i neutemeljene, odnosno vaninstitucionalne su i nisu zvaničan stav nijednog organa niti pojedinca iz postojećeg fudbalskog sistema koji na ovaj način želimo da nadogradimo i učvrstimo više, kao bi istrajali u izvornosti i očuvanju istinskih vrijednosti fudbala Republike Srpske u ovom teškom i bremenitom vremenu.

Područni Fudbalski savez Prijedor će uvijek da bude na tom putu.

Sportski pozdrav.

Predsjednik PFS Prijedor