U jednoj od najzanimljivijih utakmica osmog kola Prve lige Republike Srpske Kozara i Rudar Priejdor su na Gradskom stadionu u Gradišci odigrali bez pogodaka.

Gradiška – Gradski stadion. Gledalaca: 300. Sudija: Danijel Pajić (Bijeljina) 6,5. Žuti kartoni: Petrović (Kozara), Šakić, S. Kovljen (Rudar Prijedor).

KOZARA: Đakušić 7, Marinković 7, Komljenović 6,5 (od 61. S. Popović -), Petrović 6,5, Glišić 6,5, A. Popović 6,5, Majetić 6,5 (od 43. Kojić 6,5), Marin 6,5, M. Popović 6,5, Bunić 6,5, Dekić 6,5 (od 71. Petković -).

RUDAR PRIJEDOR: Ne. Petrović 7, Davidović 6,5, Vojinović 6,5, No. Petrović 6,5, Burazor 6,5 (od 68. Lolić -), Šakić 6,5 (od 60. Miličević 6,5), Rokvić 6,5 (od 46. Ćatić 6,5), Jaćimović 6,5, Gavranović 6,5, S. Kovljen 6,5, Marić 6,5.

Igrač utakmice: Nemanja Petrović (Rudar Prijedor).

kozara-rudar

U jednoj od najzanimljivijih utakmica osmog kola Prve lige Republike Srpske Kozara i Rudar Priejdor su na Gradskom stadionu u Gradišci odigrali bez pogodaka.

Ovim rezultatom su zadovoljniji gosti iz Prijedora koji su ostali u vrhu prvenstvene tabele, dok su s druge strane gubitkom nova dva boda na domaćem terenu Gradiščani pali u plasmanu. Utakmica je bila borbena, po teškom terenu, stvoreno je i nekoliko prilika na obje strane. međutim oko 300 ljubitelja fudbala u gradu na Savi nisu mogli da uživaju i u golovima.

Oba kluba su minule srede imali i obaveze u Kupu BiH i bili su promenljive sreće. Dok je Kozara posle boljeg izvođenja penala eliminisala sarajevski Olimpik, Prijedorčani su minimalno poraženi u Doboju kod Kaknja od Mladosti. Osetio se i umor na igračima dva tima i jučerašnjem meču u kojem je Kozara doktirala tempo, a „rudari“ su spremno odgovorili na sve izazove i na kraju je nerešeno i najrealnije.

prijedor24h