Naučno je dokazano da svaka druga žena ima problem da doživi orgazam prilikom seksa. Evo kako da vi ne budete deo te statistike…

Ono zbog čega žene najčešće imaju problem da dožive orgazam jesu njihove godine.

Ne, nemaju prbolem one u menopauzi, ako je to prvo što ste pomislili – čak 40 odsto devojaka koje su u svojim dvadesetim ne mogu da “stignu do vrhunca” tokom seksa!

Razlog je – nemaju iskustvo i ne znaju šta ih najbolje uzbuđuje. Neke se i stide da kažu partneru šta bi želele da im radi.

Zato, ako želite da budete njen najbolji ljubavnik – pitajte partnerku šta želi, šta joj najviše prije, šta ne voli tokom seksa, koja poza je najviše uzbuđuje…

Savet ženama: nemojte da ćutite i čekate da vas ON pita! Orgazam je vaš, i divan je, zato nemojte sebe toga lišavate.

Drugi najčešći razlog – žena nije bila dovoljno uzbuđena. Taj problem ima svaka druga devojka tokom seksa. One kažu da je predigra bila kratka i mlaka, a to im je najvažnije da bi stigle do vrhunca.

Dakle – potrudite se, dragi naši čitaoci, ne žurite.

Drage naše čitateljke – reci svojim partnerima da vas malo duže “maze i paze” pre nego što krenu “u akciju”, objasnite im da je predigra takođe “akcija”.

I na kraju, ali ne najmanje bitno, treći najčešći razlog za izostanak ženskog orgazma – suva vagina. Skoro 50 odsto žena se žali na taj problem, koji, da objasnimo muškarcima, nema veze sa tim koliko vas žena želi ili ne. Suva vagina može biti posledica raznih genitalnih i ostalih zdravstvenih problema, koji nemaju veze sa uzbuđenjem i seksualnom željom.

Osim što će ona otići kod lekara da reši taj problem, koristite lubrikante, to je makar jednostavno!

Dnevno