Znamo da ste se pitale i evo tačnog odgovora!

Koji je idealan broj seksualnih partnera za žene i muškarce bilo je pitanje koje se proučavalo u istraživanju portala Superdrug Online Doctor. Ispitanici su morali da odgovore pitanje koju brojku smatraju ‘najpoželjnijom’ kada je reč o seksualnoj prošlosti njihovih partnera…

Muškarci češće lažu od žena kada je u pitanju njihova seksualna prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerki imali, potvrdilo je istraživanje stranice Superdrug Online Doctor.

Prema odgovorima ispitanika naidelanija brojka seksualnih partnera – za žene je maksimalno 14, a za mušakrce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana osobu suprotnog pola počinje smatrati promiskuitetnom.

Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se očitava i u preciznoj brojci: idealan broj seksualnih partnera i za žene i za muškarce iznosi 7.

Ispitanici su se izjasnili da im čak može smetati i premali broj seksualnih partnera: ako je žena imala seksualne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri partnera, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnima.

B92