Evo šta su vam zvijezde predvidele za danas.

OVAN

Trudite se da drugima izađete u susret, a to se posebno odnosi na članove vaše porodice i prijatelje. Imaćete više sreće nego obično kada je reč o poslu i odnosu sa kolegama. Ako se bavite javnim poslom, bićete prebukirani.

BIK

Vaša sposobnost da sve držite pod kontrolom može doprineti jačanju vašeg imidža i otvoriće vam prolaz za neke nove i ozbiljnije poslovne kombinacije. Sve na vašem poslu će početi da se odvija mnogo brže.

BLIZANCI

Prema kolegama na poslu, nadređenima i klijentima bićete ljubazni i predusetljivi, što će oni umeti da cene. Suočavaćete se sa promenljivom situacijom na polju novca. Prihodi koje očekujete će kasniti, to će vas pomalo nervirati.

RAK

Poslovi i obaveze koje ste nedavno započeli i preuzeli počinju sve brže i lakše da se odvijaju. Saradnici vam deluju nedovoljno motivisani i od vas će očekivati da ih podstičete i rešavate njihove probleme. Sa jednom osobom koja vam je bitna teško ćete se složiti.

LAV

Veliku pomoć i podršku imaćete od poslovnih partnera, sa kojima ćete u većem delu zajedničkog posla biti usklađeni. U vezi sa rešavanjem aktuelnih zajedničkih zadataka neophodno je da budete otvoreni za kompromis.

DEVICA

Imate dobar osećaj kako da izbegnete zamke u finansijskim transakcijama. Umećete da se prilagodite aktuelnoj situaciji na polju novca. Vaši prihodi još nisu dostigli željeni nivo, ali ćete sadašnje stanje uspeti da održite prilično stabilnim.

VAGA

Ovog dana bi mogli da vam ponude da potpišete neki papir u vezi sa vašim poslovnim statusom. Imaćete razloga da se osećate moćnije nego do sada. Očekujte da dobijete neki neplanirani novac od posla koji radite. Postoji mogućnost da dobijete povišicu.

ŠKORPIJA

Prijatelji će vam pomoći da povratite volju i optimizam, a mogli biste da dobijete i neke savete ili ideje koje ćete realizovati. Na vaše slabije interesovanje za posao utiču emocije i mogućnost nesporazuma sa partnerom.

STRELAC

Što se lakše budete odvajali od stvari koje su ispunile svoju svrhu, pre će u vaš život ući nešto novo. Ovaj dan je naglašen po pitanju vaše potrebe da partneru pristupite na drugačiji način. Samo polako.

JARAC

Možete imati pad volje, želje, entuzijazma, jer smatrate da se samo vi trudite, dok voljena osoba pušta da se stvari odvijaju mimo nje, uglavnom se oslanjajući na vašu inicijativu. Ali to je kratkotrajno neraspoloženje.

VODOLIJA

Oni koji su slobodni imaju velika očekivanja od novog poznanstva. Nemojte žuriti i pusite da se ovaj kontakt odvija spontano. Bitno je da znate da vam je vreme saveznik i da će vam ono pokazati ko je vredan truda.

RIBE

Imate potrebu da obnovite vezu iz prošlosti. S obzirom na čulnost i erotičnost vaše ličnosti, velika je verovatnoća da ćete i uspeti u svemu što ste naumili sa tom osobom. Međutim, to može da se završi i kao površni odnos.

ALO