Neprijatan momenat za svaku devojku je onaj kada sazna da je druga…

Mnoge žene su bile u situaciji da se toliko zaljube, maštaju o zajedničkoj budućnosti, prave planove i veruju da je konačno došao onaj pravi, a onda se ispostavi da ne samo što vas je prevario nego mu niste čak bile ni prva i jedina devojka, piše Super žena. Znamo koja pitanja ćete postaviti sebi:

1.Zašto?

Pre nego što počnete da razmišljate zašto jedini odgovor koji bi mogao da bude smislen je da je on jedna neiskrena osoba koja ne zaslužuje vaše vreme.

2. Da li ste mogli da učinite nešto kako do ovoga ne bi došlo?

Prvo i osnovno što treba da zapamtite je da ovo nije vaša krivica te da niste mogli da sprečite ovaka razvoj događaja.

3. Da li bi trebalo da kažem njegovoj devojci?

Uvek nezgodno pitanje i još nezgodniji odgovor. Pitanje je kako bi ona to primila, da li će poverovati vama ili njemu. Sigurnije je da ostanete izvan toga i nastavite dalje…

4. Da li bi bilo loše da ostanem u seks-šemi s njim?

Budući da je pre svega postojala ljubav, sada je teško odvojiti je od seksa. Ako nastavite viđanje s njim na takav način daćete mu signal da je uredu što vas je slagao i da je varanje sasvim normalna stvar. Nemojte da dozvolite da se upletete toliko u trougao i postanete deo problema.

 5. Kako da mu se osvetim?

Znamo da razmišljate o raznim scenarijima, ali verujte nam, ne želite da budete tamo. Najbolja osveta je da živite svoj život najbolje što možete.

6. Da li je problem bio u meni?

Ne. Zapamtite da ste lepi i pametni, a da su neki ljudi jednostavno lažovi! Budite najbolja verzija sebe i ne pristajte ni na šta manje od onoga što ste oduvek želeli od jedne ljubavne veze.

Superžena