Njih je uvek dobro imati uz sebe!

Neki znakovi Zodijaka važe sa iskrene i pouzdane prijatelje… druge je bolje izbegavati u širokom krugu.

Ipak, od svih horoskopskih znakova, pripadnici ova tri važe za najbolje prijatelje na svetu!

Bik

Bik je najpouzdaniji znak Zodijaka i kao takav prijatelj je do groba. Ako cenite velikodušnost, vernost i zaštitnički poriv “brižne majke”, pripadnici ovog znaka su pravi prijatelji za vas! Bik vas nikada neće napustiti u nevolji i pokušavaće da vam pomogne čak i kada vi tu pomoć odbijate.

Dobro se slažu sa svim znakovima Zodijaka, ali najviše sa Ribama i Lavovima.

Lav

Lavovi su društveni i kreću se među velikim brojem ljudi. Ipak, prijatelji su nek sa nekolicinom i njima bi dali sve! Ako uspete da se zbližite sa Lavom znajte da će on vama ostati prijatelj zauvek i da vas nikada neće ostaviti na cedilu. Lavovi sklapaju mali broj prijateljstava, ali ih i retko prekidaju, pa su ceoma cenjeni. Najbolje se slažu sa Ovnovima, Škorpijama i naravno sa drugim Lavovima.

Ribe

Nežne i empatične Ribe spadaju u red “prijatelja za plakanje”. Ako vam je potrebna uteha, obratite se njima jer ćete na njihovom ramenu uvek naći utehu i toplu reč. Ribe su dobrodušni prijatelji i često će prećutati ako ih neko vaše delo ili reč povrede. Slažu se sa svima, ali će najčvršća prijateljstva uspostaviti sa Bikovima.

Dnevno