OVAN

Ljubav: Danas ćete željeti da se opustite I svoje emocije ćete držati pod kontrolom. Nakon dugo vremena stavljate sebe na prvo mjesto I posvetili ste se pronalaženju odgovora na pitanja koje vas muče. Sve dolazi u svoje vrijeme.

Zdravlje: Pazite na svoje zdravlje.

Posao: Na poslovnom polju će vas zaobići očekivano unaprijeđenje.

BIK

Ljubav: Ako se nalazite u dugoj vezi pokušavate da pronađete način da prekinete začarani krug rutine u kojem se nalazite. Potrebno vam je novo uzbuđenje i nova avantura. Recite parteru kako se osjećate i smislite novi način kao da provedete vrijeme zajedno.

Zdravlje: Odvojite dovoljno vremena za sebe.

Posao: Iskoristite ovu subotu da završite svoje radne obaveze.

BLIZANCI

Ljubav: Očekuje vas donošenje važne odluke kada je u pitanju budućnost na ljubavnom polju. Ne zaboravite da je to zajednička odluka i da morate uzeti u obzir i partnerova osjećanja i želje. Samo tako ćete ostvariti vaš cilj.

Zdravlje: Fizička aktivnost je dobra ideja.

Posao: Važno je da prihvatite trenutnu situaciju na ljubavnom polju.

RAK

Ljubav: Očekuje vas par prepreka i poteškoća na ljubavnom polju ali to nije ništa što vi ne možete da prevaziđete. Na kraju će se sve odigrati onako kako vi to želite a vi ćete se smijati i ubirati plodove svoje sreće.

Zdravlje: Pronađite način za relaksaciju.

Posao: Vaš nastup kolege doživljavaju previše agresivnim kada je u pitanju ljubavno polje.

LAV

Ljubav: Konačno ste razbistrili svoju glavu i sredili svoje misli. U stanju ste da male i velike probleme koje ste imali stavite u širu perspektivu. Očekuje vas donošenje važne odluke. Moraćete odlučiti u kom smjeru želite da idete jer ne možete imati oboje.

Zdravlje: Poboljšajte svoju fizičku kondiciju.

Posao: Vaš slabost je nedostatak organizacije na poslovnom polju.

DJEVICA

Ljubav: Izlazite, uživate i koristite sve prilike koje vam život pruža. To je pravi način da uživate u sreći i životu. Danas vas ništa ne opterećuje. Svijet vam se nalazi pod nogama, partner je na vašoj strani a vi ste spremni za osvajanje.

Zdravlje: Veoma ste optimistični.

Posao: Danas nije dan za započinjanje novih radnih zadataka kada je posao u pitanju.

VAGA

Ljubav: I dalje osjećate potrebu da osvajate osobu koja se već nalazi pored vas što je veoma romantično. Prijaće vam neko putovanje ili izlet za dvoje gdje možete da otkrivate nove stvari jedno o drugom. Svjesni ste toga da je život pun iznenađenja.

Zdravlje: Donosite pozitivne odluke.

Posao: Situacija na poslovnom polju od vas trenutno zahtijeva strpljenje.

ŠKORPIJA

Ljubav: Danas ćete samo pričati o ljubavi. Osjećate se inspirativno i imate veoma dobar razlog za to. Partner u vama budi nove emocije i pruža vam nove avanture. Vašoj sreći nema kraja i želite da uživate u tom osjećaju dok traje.

Zdravlje: Ne forsirajte svoje granice.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje veoma teška dilema.

STRIJELAC

Ljubav: Potrošićete mnogo energije na razmišljanje o tome gdje ste pogriješili ne pitajući se prvo da li ste pogriješili uopšte. Vama je potrebna emotivna stabilnost i previše ste se opustili kada je u pitanju odnos sa partnerom.

Zdravlje: Veoma ste umorni.

Posao: Važno je da se ne upuštate u diskusiju sa partnerima kada je poslovno polje u pitanju.

JARAC

Ljubav: Danas ćete primiti loše vijesti koje će vaš život okrenuti naopačke. Situaciju shvatate veoma ozbiljno jer stvarnost nije onakva kakvu ste je vi zamišljali. Suočite se sa problemima i budite iskreni. To je jedini način da prevaziđete današnji dan.

Zdravlje: Prijaće vam svjež vazduh.

Posao: Važno je da radite na svojim nedostacima kada je u pitanju poslovno polje.

VODOLIJA

Ljubav: Sreća se smiješi u vašem životu i vi joj se smiješite nazad. Osjećanja između vas i vašeg partnera su duboka i iskrena. Ne plašite se nerazumijevanja ili planiranja zajedničke budućnosti. Sada je pravo vrijeme da kažete sve svoje ideje.

Zdravlje: Nivo energije se nalazi na zavidnom nivou.

Posao: U svojoj glavi planirate odmor i ne predajte se u potpunosti poslovnim zadacima.

RIBE

Ljubav: Danas nije dan za rješavanje problema na ljubavnom polju. Trenutno imate puno obaveza i želite da dovoljno vremena posvetite sebi. Osjećate da ste dugo vremena bili na usluzi drugima i sada vam treba neko ko će biti na vašoj strani.

Zdravlje: Prijaće vam zdrava ishrana.

Posao: Osjećate se uzbuđeno zbog novih mogućnosti koje se otvaraju na poslovnom polju.