Dobra vijest za sve one koji imaju “prljavu” maštu.

Analiziranje seksualnih fantazija je poput analiziranja “običnih” snova. Više je to stvar individue, nego što bi mogao da se donese neki generalni zaključak.

Na primjer, za nekoga je pozitivna stvar to što je sanjao da je nastupao na bini pred auditorijumom, dok bi kod druge neke osobe ta situacija izazvala nervozu.

Evo koji bi bili neki generalni zaključci do kojih se došlo kada je riječ o mahom ženskim seksualnim fantazijama.

Maštate da ste neodoljivi

Sve žene imaju potrebu da se svide muškarcima i da im budu privlačne. A, šta ako ste toliko privlačni da muškarci padaju na koljena i mole za vašu pažnju ili seks?

Vjerovatno ste okruženi ljudima koji očajnički žele da vas posjeduju. Kako biste uopšte i mogli da im odolite?

Pošto okolina često biva prestroga prema ženama sklonim ka seksualnim provokacijama, podsvjesno pokušavamo da pronađemo način da takvo ponašanje ipak postane prihvatiljivo.

Ponekad, fantazija da ste neodoljivi pokazuje da je u realnosti situacija potpuno drugačija. To bi mogao da bude i pokazatelj manjka samopuzdanja i strahova u vezi sa seksom.

Maštate o vezivanju tokom seksa

To bi moglo da znači da smo “prinuđeni” da uživamo u svemu što nam druga osoba radi. Ako ste obično vi ti koji drugima pružate zadovoljstvo izgleda da sada imate potrebu da vam ta “pažnja” bude i uzvraćena. Ako ste pak vi oni koji kontrolišete situaciju imate dozvolu da budete i dalje krajnje sebični.

Dominantni muškarac

Ovo je dijelom popularna fantazija žena koje su stidljive u stvarnom životu. Želja da se bude glavni u seksu nije pravo koje zadržavaju samo muškarci. Mnoge žene se plaše da će da izgube na ženstvenosti ako se ponašaju dominantno. Cilj nije da se ponizi ljubavnik, već da se stekne utisak totalne kontrole.

Zabranjeno voće

Ovo je ponekad “odgovor” na želju koju i dalje gajimo prema bivšima. Ako je riječ o nekoj novoj osobi, situacija je “svjetlija”. Što nam je ta osoba nedostupnija to nam je fantazija intenzivnija!

Sindrom “želim ono što ne mogu da imam” simptomatičan je baš za seks!

Romantika

O romantičnom seksu maštaju žene koje više pokreće sama ljubav nego seks i često su na tom polju poprilično konzervativne.

Iako u stvarnom životu to baš i nije moguće, mnogi u mašti mogu da razdvoje seks od ljubavi.

Seks na javnom mestu

Ako imate ovakve fantazije znači da ste rođeni buntovnik! Ovo je nešto što zahtjeva poštovanje jer reč o ljudima koji bi sve uradili da imaju seks sa voljenom osobom baš na tom nekom mestu.

Trojka

Kada žene o ovome maštaju, obično su baš one i glavne zvezde u fantaziji. Muškarci kada maštaju o seksu u troje, uvek maštajuo odnosu sa više djevojaka, piše “Dejli Mejl”.

Voajerizam

Mnoga istraživanja su pokazala da se žene pale na erotske fotografije i vole da voajerišu isto koliko i muškarci. Gledanje seksa uživo pruža veći užitak nego gledanje pornića jer se sve odigrava uživo, tu pred vama! Svako za sebe misli da je dobar u krevetu, a kada uživo posmatra i neke druge onda može da vidi kako se kotira na “ljubavnoj ljestivici”.

Seks žene sa ženom

Žene često maštaju o seksu sa drugom ženom dok muškarci rijetko maštaju o seksu s drugim muškarcem. Žene su daleko manje opterećene tabuima i fleksibilnije su po pitanju homoseksualnosti. Možda je razlog taj što je javnost manje kritična prema lezbijkama nego prema pederima.

Većina žena koja mašta o seksu sa drugom ženom nemaju nikakve homoseksualne sklonosti.

ALO