STK „Prijedor”, uz uspjehe u Premijer ligi BiH, ima takmičare u svim starosnim kategorijama na ekipnim takmičenjima Republike Srpske.

U ženskoj konkurenciji skoro sva prva mjesta rezervisana su za Prijedorčanke. Na ekipnom prvenstvo Republike Srpske koje je održano 29. oktobra 2016. u Bijeljini, kadetkinje STK Prijedor zauzele su prvo mjesto. Za ekipu STK Prijedor  nastupile su Marija Gnjatić i Bojana Despot.

Ekipno prvenstvo Republike Srpske za najmlađe kadete održano je u Prijedoru. U konkurenciji najmlađih kadetkinja prvo mjesto uzela je prva ekipa STK “Prijedora” u sastavu Vesna Bogun i Anđela Senić, a treće mjesto su podijelile druga i treća ekipa STK “Prijedora” za koje su nastupile Ana i Milica Stanar, Milica Oljača i Ana Aleksić.

Najmlađi kadeti STK “Prijedora” zauzeli su treće mjesto, a nastupili su Luka Ličina, Adis Kličić, Danilo i Uroš Šorga, Siniša i Nemanja Mastikosa.

Veliku pomoć klubu daju i dvije sekcije kluba koje rade u školama u Oštroj Luci I Brezičanima. Uskoro se očekuje početak rada sekcije u Rasavcima, za čiji rad su nabavljena dva stola.

Prijedor je u subotu domaćin ekipnog prvenstva Republike Srpske za mlađe kadete i kadetkinje.

prijedor24h