Milan Vrbljanac (28) iz Mrkonjić Grada, vozač golfa, i njegova saputnica i sugrađanka Anđela Anđelić (21), teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u mjestu Rekavice, na magistralnom putu Banjaluka – Jajce, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Oboje su hospitalizovani u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS potvrđeno nam je da je mladić hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

“Pacijent M.V. je primljen bez svijesti u politraumatizovanom stanju sa dominantnom povredom glave i grudnog koša. Njegovo zdravstveno stanje je kritično, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne”, rečeno je “Nezavisnim” iz UKC RS.

Pacijentkinja je hospitalizovana u Službi za neurohirurgiju.

“Pacijentkinji su hirurški zbrinute lakše povrede oka i urađena je CT dijagnostika koja je pokazala uredan nalaz glave. Njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno, s tim da će ostati na daljem bolničkom praćenju i liječenju”, kazali su iz UKC RS.

“Nezavisnim” je potvrđeno da je golf 4, u kojem se vozilo dvoje mladih Mrkonjićana, sletio sa puta, a zatim se nekoliko puta prevrnuo.

NN