Fudbaleri Rudar Prijedora u subotu (13. 30 časova) gostuju u Šamcu kod “fenjeraša” Borca, a pred ovo gostovanje pomoćni trener prijedorskog prvoligaša Saša Keranović je istakao:

-Sama pozicija Šamčana na tabeli govori das mo favorite, ali moramo da se sjetimo naše utakmice u Prijedoru kada su igrači Borca imali penal za 2:2, promašili a kasnije mi sligli do pobjede 3:1. Položaj Šamčana ne smije da nas zavara, pogotovo što je bodove naprijed upisane najteže osvojiti. Moramo da budemo obazrivi id a damo maksimum. Ne smatram da nećemo biti na nivou zadatka iz prethodnih utakmica i da ćemo osvojiti tri boda u Šamcu jer puno bolje igramo u gostima nego kod kuće.

O raspletu trke za titulu jesenjeg prvaka Saša Keranović je istakao:

-Pred nama su još tri kola, imamo dva gostovanja, Šamac i Zvornik, a kući čekamo Sutjesku. Moguće je da baš posljednja utakmica protiv Drine bude odlučujuća. Mi ćemo osluškivati šta radi i Borac iz Banjaluke. Imamo šansu da zimujemo na prvom, vidjećemo šta će i kako biti.

Fudbaleri „Rudar Prijedora“ , nakon pobjede nad „Slavijom“ pripremali su se za meč u Šamcu. Sa optimizmom i oprezom ulaze u ovaj susret, ističe  prvotimac Dušan Milinković.

-Biće veoma teško. Nama su svi već pripisali pobjedu protiv „Borca“. Stanje na tabeli koje pokazuje mjesto naših domaćina ne pokazuje kvalitet tima „Borca“. Učinićemo sve da se iz Šamca vratimo sa bodovima , poručio je Milinković.

prijedor24h