Naučnici tvrde da određeni odevni predmeti privlače pažnju muškaraca.

Zato, žene, vreme je da se ovi “komadi” nađu u vašem ormanu.

ŠTIKLE

stikle

Visoke potpetice povećavaju ženinu privlačnost, ističu dužinu njenih nogu, ali i odišu stilom. Istraživanja pokazuju da muškarci češće prilaze u damama koje su na štiklama…

CRVENA ODEĆA

Naučnici tvrde da će žena obučena u crveno sigurno privući poglede muškaraca. Zato drage dame, trk u šoping.

CRNA HALJINA

mala-crna-haljina-je-uvijek-dobar-izbor-635447369340713455_467_467

Da ponovimo ono što i vrapci na grani znaju, a to je: “Svaka žena mora da ima bar jednu crnu haljinu u ormanu”. Osim što je ovaj odevni komad idealan za brojne prilike, takođe privlači i pažnju muškaraca. Žene u crnim haljinama deluju otmeno i elegantno, pa ko se ne bi okrenuo za takvom cicom.

GOLA RAMENA

Do sada ste verovatno bile ubeđene da treba da nosite miniće i otkrijete svoje noge… Ali evo, naučnici vas demantuju. Kažu da će muškarce pre privući gola ramena nego gole noge. Zato što pre kupite neku majicu ili bluzu koja će ih otkriti.

NEK’ SE NAZIRU OBLINE

djevijka-dekolte11

Ukoliko želite da privučete muškarca nije potrebno da napolje izlazite polugoli! Naprotiv, pokrijte što više delova vašeg tela, ali, neka svaka oblina bude istaknuta. Savet je da izbegavate preširoke i šljampave stvari, već da oblačite panatalone, suknje i haljine koje će istaći i vašu guzu, ali i vaš struk i grudi.

A on, neka mašta šta imate ispod…

BKTV