Dosta toga je napisano o seksu. Kako da imate odličan seks? Kako da nikada više nemate loš seks? Kako da imate seks uopšte? Shvatate o čemu se radi? Seks je bitan!

Ovaj trik ne primenjuje više od polovine muškaraca i ne shvataju koliko propuštaju, piše mirror.co.uk

Poslednja ispitivanja o seksu fokusirala su se isključivo na specifična i konkretnija pitanja, ali da vam postavimo jedno pitanje:

Kada biste znali da možete povećati užitak partnera za 30 posto, da li biste želeli da znate kako to možete postići?

Očigleno postoji jedan trik koji može da napravi veliku razliku. Od njega beži čak 53 posto muškaraca. Pogađate o čemu je reč?

Zagrljaj!

Ne brinite, ovaj trik nije trik koji zahteva mnogo vremena i specijalnu spremnost u krevetu, nije u pitanju zaboravljeni trik iz prašnjave “Kama Sutre”, ovo je trik u krevetu koji čini da se lepši pol prijatnije oseća posle seksa za 30 procenata.

Na osnovu istraživanja koje je sproveo “Sex Information and Education Council of Canada” ženi je maženje i grljenje posle seksa bitno isto koliko i predigra.

Nažalost 53 posto muškaraca izbegava ovaj detalj. Doktor Robin Milhausen, kreator studije kaže da je ovo najlakši način da popravite probleme u vezi ukoliko ih imate i dodaje da je ovo velika, ali često propuštena prilika za povezivanje i prožimanje partnera.

Ono što je najzanimljivije u ovoj studiji jeste “kontradiktornost” da i muškarci vole nežnost.

Rezultati istraživanja pokazuju da nežnost nakon samog seksa utiče pozitivno i na raspolozenje muškaraca.

Dnevno