Ako se po jutru dan poznaje, onda je najbolje da batalite tu kafu i dohvatite svog partnera, ili partnerku. Međutim, postoje neki saveti u vezi sa jutarnjim seksom koji će vam pomoći da uživate još više.

Kada se muškarac probudi već je u erekciji, ali to ne znači i da je oran za seks. Kao što ni žena koja se teško budi i mrzovoljna je, nije gadljiva na jutarnje vođenje ljubavi.

Dakle, prvi savet je – budite oboje sigurni da želite seks čim se probudite. Ako se jedno do vas dvoje nećka probudite stras nežnim poljupcima i milovanjem.

Oni koji vole ujutru da se tuširaju mogu to da urade zajedno, a seks u takvoj situaciji je gotovo garantovan.

Ako je on taj koji se snebiva, ona bi trebalo da ga posluži kafom, ali u negližeu. Nema tog muškarca koje golo žensko telo neće razbuditi…

Kada smo već kod skidanja – to možeš da uradiš i dok partner spava. Skini se ispod pokrivača, a onda sačekaj da se probudi i… iznenadi!

Ako si se tokom noći znojio, istuširaj se pre nego što se tvoj partner probudi. Opavezno operi zube. Neprijatan zadah nije seksi.

Ako pripremaš kafu sažvaći jedno zrno – to je oproban recept za dobar zadah. Jabuka ili citrusno voće takođe pomažu.

A da jabuku jedete zajedno tvoj partner i ti? Istovremeno je grickajte sa različitih strana dok se negde ne susretnete…

Međutim, ako nemate dovoljno vremena jer žurite na posao, zaboravite na igranje i odmah pređite na stvar, naravno ako ste oboje raspoloženi za to.

Jutarnji seks na brzaka je, takođe, odličan način da se započne dan, naročito radni. Obaveze koje su pred vama rešavaćete lakše i uspešnije.

Dnevno