Evo šta su vam zvezde predvidele za danas.

OVAN

Potpuno ćete se posvetiti porodici. Zagladićete sve oštre rezove, pomiriti nepomirljivo i uneti ravnotežu. Svi će hvaliti vašu snalažljivost i toleranciju, a vi ćete sa smeškom prihvatati komplimente. Negde duboko, smučiće vam se silno smeškanje.

BIK

Vi ste zanemarili elementarne ljudske potrebe za hranom, vodom i snom. Činjenica je da i sami sebe prepadnete kad se vidite u ogledalu. Ako već ignorišete svoje telo, vaš ego neće podnositi zanemarivanje.

BLIZANCI

Postoji vreme za društvo i vreme za samoću. Ovaj dan donosi veći broj poziva za izlaske i na prijateljska okupljanja, ali vi se nerado odazivate. Osećate duboku potrebu za samoćom ili jednostavno odmorom.

RAK

Uporno tražite malo kućnog mira, ta neobuzdana gomila prijatelja i poznanika silom vas odvlači na neumerene zabave, a svaki pravi Rak sa smeškom će prihvatiti poziv, samo da ne bi poremetio mir u društvu. Nađite zlatnu sredinu.

LAV

Puni ste osvetničkog gneva kad neko izneveri vaše poverenje, a tako ste plahi kad to isto vi učinite nekom drugom. Nije bilo namerno, reći ćete, ali svi znamo kakvim je namerama popločan najnepopularniji put na svetu.

DEVICA

U zdravom telu navodno se nalazi i zdrav duh. Vaš se duh davno preselio i spava jer više ne može da podnese to kako zapostavljate svoje telo. Bar ste vi uvek bili sportski tip. Trčanje i vežbanje su uslov za zdrav život, a zdrava ishrana je isključivo stvar vašeg izbora.

VAGA

U ljubavi odajete utisak hladne i nepoverljive osobe, a partnera često plašite svojim pretnjama u slučaju da vam je neveran. Odbacite svoje glupe odbrambene mehanizme i pokažite da ste i vi toplo ljudsko biće puno ljubavi. Dajte šansu partneru da da sve od sebe.

ŠKORPIJA

Bilo bi najbolje da ispucate svoje opsesivno-kompulsivne sklonosti na preuređenje stana. Mudro ćete prevladati teške zagonetke i maturirati životne mudrosti sa odličnom ocenom. Čućete i dati nekoliko dragocenih saveta.

STRELAC

Svaki čovek podložan je lošim uticajima i navikama, ali vi ste specifični po tome što im još servirate i olakšavate. Nekoliko puta ste prekinuli loše zdravstvene i emotivne navike, zaista nema smisla da im se opet vraćate.

JARAC

Prihvatite nova događanja i ljude i osetićete uzbuđenje nove avanture. Prošlost ostavite tamo gde joj je i mesto – u prošlosti. Obožavate tajanstvene osobe koji ne odaju sve svoje adute na prvom sastanku. Ovaj put ćete zažaliti.

VODOLIJA

Ne odustajte i isterajte istinu do kraja, ali pokušajte da ostanete nežni. Možda se jednostavno radi o hroničnom nedostatku poverenja – jedan problem pokrenuće još drugih, ali ne radi se o nečemu što se ne može rešiti.

RIBE

Osećaćete snažnu potrebu za putovanjem. Vaš duh je gladan novih horizonata, a porodica vas iscrpljuje. Uz nekoliko pouzdanih prijatelja otputujte bar nakratko, vratićete se u superherojskom izdanju. Zlobne kolege i džangrizavi partner.

ALO